Pastarosiomis dienomis spaudoje ėmė mirgėti fotografijos, kuriose manekenė užfiksuota su įtartinų baltų miltelių paketu. Visi nusprendė, kad tai – kokainas. Pakelis iškrito iš rankinės, kai mergina ieškojo raktų nuo savo buto Londone.

Modelį sekęs fotografas pasakojo: „Ji norėjo patekti į namą, kartojo, kad pametė raktus ir kikeno. Jai visa tai kėlė juoką, o jos draugė atrodė nepatenkinta. Staiga iš rankinės kažkas iškrito. Ji atsargiai užmynė (pakelį), paskui pakėlė ir įsidėjo į rankinę.“

C. Delevigne galvojo, kad niekas jos nemato, tačiau apsiriko. Visi sužinojo apie šį įvykį, dabar neaišku, kaip toliau klostysis modelio karjera.

Dėl incidento gali nutrūkti jos sutartis su prekės ženklu „H&M“, kuris anksčiau dėl skandalo su narkotikais nutraukė sutartį su Kate Moss.

Kiti šaltiniai spėja, kad apatinių drabužių gamintoja „Victoria‘s Secret“ nebekvies merginos į savo kolekcijų pristatymus.

Žurnalai irgi gali nebenorėti modelio nuotraukų, kadangi skaitytojoms modeliai – pavyzdys. Na o kokį pavyzdį rodo narkotikus vartojanti mergina?

Tiesa, kol kas visa tai – spėlionės. Dar neaišku, kas buvo tame pakete.

Nuotraukas, kuriose užfiksuota C. Delevigne su įtartinų baltų miltelių paketu, galite pamatyti paspaudę čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)