32 metų Darreno Floodo, 2009 m. iškilmingoje ceremonijoje Beckhamų Herfordshiro dvare vedusio Viktorijos seserį Louise, viršininkas Tonis Herbertas paprašė suorganizuoti susitikimus su žvaigžde Los Andžele ir Milane. D. Floodui atsisakius, viršininkas pareiškė, kad jis netinkamas šiam darbui.

Ponas Floodas, kurio senelis yra indas, teigia, jog prie jo taip pat buvo priekabiaujama ir tyčiojamasi dėl tautybės. Viršininkas T. Herbertas jį menkino, sakydamas, kad D. Floodas yra atsakingas už greito maisto pristatymą savo bendradarbiams, jei jie užsisako aštrų troškinį bei teigė nupirksiąs jam karoliukais puoštą automobilio sėdynę kaip pas indus taksi vairuotojus.

D. Floodas, konsultavimo įmonėje „BCG International“ dirbęs nuo 18 m., rytų Londono teismui taip pat sakė, kad priekabiavimas padažnėjo po to, kai jis užsiminė apie galimai nesąžiningas prekybos operacijas įmonėje, į kurias turėjo nekreipti dėmesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją