Jasonas Milleris TMZ sakė, kad, nepaisant kraupių audinių pažeidimų, kuriuos padarė voro rudojo atsiskyrėlio įgėlimas, ranką pavyks išsaugoti. Diabetu sergantis vyras papasakojo, jog gydytojai atliko invazinę operaciją ir pašalino nemažai kairės rankos raumenų bei odos, tačiau gydymas padeda, todėl amputacijos neprireiks.

Jis pareiškė, kad „Rustas“ kūrėjai turėtų prisiimti atsakomybę už šį gyvybei pavojingą incidentą, ir patikino norintis kompensacijos.

Priminsime, kad filmuojant šią juostą tragiškai žuvo netyčia Aleco Baldwino pašauta operatorė Halyna Hutchins, o režisierius Joelis Souza buvo sužalotas.

Anot J. Millerio, jis šešis kartus nesėkmingai kreipėsi į kūrybinę grupę dėl kompensacijos, bet dabar jo advokatai sako, kad susisiekė su filmo draudimo bendrove ir tariasi dėl žalos atlyginimo.

Nors J. Milleris širdingai dėkoja už paramą (sutelktinio finansavimo platformoje „GoFundMe“ jam buvo paaukota daugiau nei 11 tūkst. eurų), vyras tikina, kad jo vargai tebuvo nelaimingas atsitikimas, ir pageidautų, jog visi sutelktų dėmesį į H. Hutchins tragediją, nes mano, kad jos mirties buvo galima išvengti.

J. Millerio advokatai Justinas ir Lydia Pizzonia TMZ nurodė, kad nors kol kas viskas klostosi sklandžiai, jie yra pasiruošę paduoti draudimo bendrovę į teismą, jeigu jų klientas negaus tinkamos kompensacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)