Gegužės mėnesį žaibiškai išpopuliarėjo abiturientės, vardu Allison Closs, į internetą įkelta nuotrauka, kurioje ši pozuoja šalia kartoninio realaus dydžio D. DeVito atvaizdo, kartu su ja vykstančio į išleistuvių vakarėlį vienoje iš Karlailo miesto, Pensilvanijoje, mokyklų, rašo „Independent“.

Septyniolikmetė mergina nuotraukoje pasipuošusi mėlyna, raukiniais puošta suknele. Dvimatei D. DeVito versijai parištas kaklaraištis, o į švarko atlapą įsegta gėlė.

Praėjus beveik mėnesiui, D. DeVito rado būdą, kaip išreikšti dėkingumą savo gerbėjai: jis taip pat išsikirpo iš kartono realaus dydžio jos nuotrauką ir atsigabeno ją į filmavimo aikštelę.

Kartu seriale besifilmuojantis Robas McElhenney socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino nuotrauką, kurioje 73-ejų metų D. DeVito pirštu rodo į išleistuvių suknele vilkinčią kartoninę A. Closs.

R. McElhenney šalia nutoraukos parašė: „Sveika, Allison, girdėjau, kad į išleistuves atsinešei kartoninį Danny. Na ir sutapimas! Juk jis atsigabeno kartoninę Allison...“

Daugiau nei 42 tūkst. internautų tą nuotrauką įvertino kaip patinkančią. Ją pakomentuoti, žinoma, suskubo ir pati A. Closs. Socialiniame tinkle „Twitter“ ji parašė, kokia yra apstulbusi ir laiminga, bei padėkojo aktoriams.

Thank you SO, SO MUCH @RMcElhenney and @DannyDeVito for fulfilling my dream of visiting Paddy’s Pub from @alwayssunny !! 🤩 pic.twitter.com/EJiLZ3V4Qy
— Allison Closs (@TheYABookLover) June 5, 2018

Paprašyta prisiminti, kaip su kartoniniu D. DeVito sekėsi išleistuvių vakarėlyje, ir atskleisti, ką jautė, kai vėliau sulaukė šitiek dėmesio, internete išpopuliarėjusi paauglė patikino, kad tai buvo daugiausia džiaugsmo per visus metus atnešęs įvykis.

Vis dėlto, jei D. DeVito kartoniniai atvaizdai nebūtų platinami per „Amazon“, vargu ar būtų įvykęs tas įsimintinas pasimatymas.

A. Closs taip pat prisipažino, kad svarstydama, ką pasiimti į išleistuves, rinkosi iš kelių kandidatų, o dėl D. DeVito apsisprendė vien todėl, kad jo atvaizdas buvo pigiausias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją