„Mūsų šaltiniai skelbia, kad jie mėgina viską laikyti paslaptyje, ir iki šiol jiems tai pavyko padaryti“, – skelbė TMZ.

Per koncertą 2016 metų birželį T. Braxton pasikvietė savo mylimąjį ant scenos, o vėliau tą patį mėnesį jiedu debiutavo kaip pora ant raudonojo kilimo per „BET Awards“ ceremoniją. Skelbiama, kad nuo tada Birdmanas dainininkę lepina prabangiomis dovanomis: 2016 metų rugpjūtį jis nupirko jai „Bentley“ visureigį už 250 tūkst. JAV dolerių, o praėjusių metų vasarį jis pateikė svarbiausią klausimą ir padovanojo jai sužadėtuvių žiedą su didžiuliu deimantu.

Kaip žinoma, priešingybės traukia viena kitą, tačiau šis slaptas romanas visus iki šiol stebina ir be galo domina. T. Braxton yra laikoma ritmenbliuzo legenda ir be galo miela bei švelnia moterimi. Tačiau Birdmano reputacija yra tikrai ne pati geriausia.

Pramogų pasaulio užkulisiuose nuolat sklando gandai, kad pora išsiskyrė. Taip pat skelbta, kad Birdmanas norėjo kuo greičiau susituokti, tačiau yra manančių, kad tos vestuvės veikiausiai visai neįvyks.

Štai keli tikrai keisti dalykai, susiję su T. Braxton ir Birdmano santykiais.

Jis ją įsimylėjo, kai ji dar buvo ištekėjusi.

T. Braxton ir Birdmano istorija prasidėjo jau seniai. Jiedu pirmą kartą kartu sudainavo 2002 metais, kai pasirodė Birdmano daina „Baby You Can Do It“. Tarp jų tikrai buvo didelė trauka, tačiau tuomet, kai buvo filmuojamas dainos klipas, T. Braxton buvo ką tik ištekėjusi. 2001 metais ji ištekėjo už grupės „Mint Condition“ nario Keri Lewiso ir tų pačių metų gruodį jiedu susilaukė pirmojo sūnaus Denimo Cole‘o Braxtono Lewiso.

Ar iš tiesų filmuojant tą seksualųjį Birdmano klipą kažkas įvyko? Panašu, kad taip, nes vienoje Braxtonų šeimyninio realybės šou serijoje „Braxton Family Values“ kalbėdamas su T. Braxton seserimi Towanda Birdmanas išleido katę iš maišo. „Aš myliu Toni jau 20 metų“, – atskleidė jis.

Tai reiškia, kad jis įsimylėjo ją tuomet, kai ji dar buvo ištekėjusi. Visgi jis kantriai laukė, kol T. Braxton 2013 metais išsiskirs.

Ar Birdmanas ir T. Braxton sufabrikavo savo skyrybas?

Šiais metais kalbos pakrypo nuo to, kada T. Braxton ir Birdmanas susituoks, iki to, ar jie iš viso dar pora. Kaip skelbia „E! News“, šių metų sausio 1 d. Birdmanas savo instagramo paskyroje parašė „Viskas baigta“. O T. Braxton savo instagramo paskyroje ištrynė visas nuotraukas ir įkėlė nuotrauką, kurioje vilki nuostabią raudoną vakarinę suknelę. Po nuotrauka ji parašė: „Pradėti naują etapą visuomet nėra lengva, tačiau visuomet rinkitės, kad jus pasirinktų“. Na, tai labai panašu į skyrybas.

Po kelių mėnesių dainininkas dalyvavo laidoje „The Wendy Williams Show“, kurios metu sulaukė klausimo apie santykius. Ir tuomet Birdmanas atsakė, kad visa tai buvo netikra. „Nežinau, kaip šitas š*das atsitiko, tačiau iš tiesų niekada nebūsiu žmogumi, kuris apie kokius nors savo reikalus skelbia socialiniuose tinkluose“, – sakė jis.

T. Braxton taip pat apsimetė nieko nesuprantanti, kai davė interviu laidai „Entertainment Tonight“: „Mes nežinome, kas nutiko. Visa tai tiesiog atsirado iš niekur. Kažkas tai pasakė, o mes pagalvojome „OK, mes tiesiog plauksime pasroviui, nes tai suteiks mums šiek tiek privatumo. Tačiau mums viskas gerai“.

Skelbiu jus vyru ir žmona. Ar norėsite skrudintų bulvyčių?

Kai praėjusių metų vasarį Birdmanas pasipiršo, visi manė, kad pora iš karto puls ruoštis vestuvėms. Bent jau atrodė, kad Birdmanas to nori. T. Braxton „E!'s Daily Pop“ sakė, kad jos būsimasis vyras jai liepė kuo greičiau išsirinkti vestuvinę suknelę, nes jis nori susituokti iki 2018 metų pabaigos. Reperis siūlė jiems susituokti Kalifornijoje ir net iškėlė idėją greitai susituokti vestuvių koplyčioje. Tačiau T. Braxton tokios idėjos nebuvo sužavėta: „Gal mes dar ir skrudintų bulvyčių užsisakysime? Ne“.

Tačiau vestuvių data vis tolo ir tolo. Realybės šou „Braxton Family Values“ metu dainininkė sakė, kad dėl visko kaltas jos įtemptas tvarkaraštis. „Turėtum nusistatyti datą ir jos laikytis, – sakė ji. – Tačiau mūsų versle tai gali būti gana sunku.“

Palaukite. Tai du itin sėkmingi dainininkai niekaip negali pasisamdyti vestuvių planuotojos, kad ji atliktų visą darbą?

Atsiprašau, bet T. Braxton pasiteisinimas skamba šiek tiek keistai.
T. Braxton pametė savo milžinišką sužadėtuvių žiedą
T. Braxton ilgai tylėjo ir neatskleidė didžiosios žinios, kol praėjusių metų vasarį nepasirodė laidoje „Loose Women“.

Kai laidos vedėja paklausė, ar galima dainininkę pasveikinti, ši santūriai patvirtino, kad susižadėjo su Birdmanu, ir pademonstravo žiedą. Tačiau po devynių mėnesių ji tviteryje skubiai parašė žinutę aviakompanijai „Delta Airlines“: „Skrisdama iš Niujorko į Los Andželą, antradienį palikau lėktuve savo „Louis Vuitton“ papuošalų lagaminėlį. Tiesiog neįmanoma iš šios kompanijos sulaukti kokios nors pagalbos!“ Pasirodo, kad lagaminėlyje buvo daug įvairių dainininkės papuošalų, įskaitant ir 5 mln. JAV dolerių vertės sužadėtuvių žiedą su geltonuoju deimantu.

Kitą dieną dainininkė pranešė ir gerą, ir blogą naujienas. Geroji buvo ta, kad lagaminėlis atsirado. O blogoji, žinoma, buvo ta, jog didžioji dalis papuošalų, įskaitant ir sužadėtuvių žiedą, buvo dingusi. TMZ portalas pranešė, kad T. Braxton nusimovė žiedą skrydžio metu, nes dėl ligos (ji serga vilklige) jai sutino pirštai. Laimei, Birdmanas to per daug nesureikšmino. „Na, nupirksime kitą. Jokios bėdos“, – sakė jis. Jokios bėdos? Keista.

T. Braxton kalbėjo apie pabėgimą, baimę ir kitus perspėjamuosius signalus.

Šių metų balandį savo šeimyninio realybės šou metu kalbėdama su seserimi Trina T. Braxton sakė, kad „rojuje ne viskas taip gražu“, ir apgailestavo, kad neperkėlė savo santykių su Birdmanu į kitą lygį. „Mums veikiausiai reikėjo jau seniai pabėgti ir susituokti“, – seseriai sakė dainininkė.

„Manai, kad būtumėte laimingesni?“ – paklausė sesuo. „Mes veikiausiai vis dar būtume kartu“, – atsakė T. Braxton. Atsiprašau? Ar tai reiškia dar vienas skyrybas?

Trina sesers daugiau neklausinėjo, tačiau žiūrovai tikrai norėjo žinoti daugiau. Ar jie vis dar kartu? Ar jie tuoksis? Kur šuo pakastas? Tačiau toje pačioje serijoje Tony paaiškino, kad jiedu su Birdmanu jaučiasi panašiai. „Galbūt aš bijau. Galbūt mes abu bijome, – sakė ji. – Nežinau. Nežinau, kas tai yra.“

Galbūt tai jos intuicija mėgina įkalti jai šiek tiek proto.

T. Braxton laukia, kol jos gangsteris pademonstruos „švelniąją pusę“.

T. Braxton puikiai suvokia, kad jiedu su Birdmanu yra visiškai skirtingi. „Mes kaip riešutų sviestas ir želė, – vienoje savo šeimyninio realybės šou serijoje sakė ji. – Esame visiškai skirtingi, tačiau mums gera kartu. Mes atsveriame vienas kitą.“

Tačiau vienas dalykas, kurio dainininkė norėtų, yra tas, kad jos mylimasis keistų savo elgesį su kitais. Ji teigė norinti, kad jos mylimasis parodytų savo „švelniąją pusę“. Tačiau neatrodo, kad bent jau artimiausiu metu jis pradėtų elgtis gražiai.

Vienoje serijoje Toni sesuo Traci pasakė, kad jiedu su Birdmanu yra „labai mieli“, į ką šis aršiai sureagavo pasakydamas „Aš vis dar gangsteris!“ Kai Traci mėgino paaiškinti, kad nieko tokio būti švelniu, kai esi su savo mylima moterimi, Birdmanas atsakė: „Taigi, kai esu su mylima moterimi, turiu nuleisti savo apsaugą? Ne“.
Net ir T. Braxton šeima yra sutrikusi.

Keisti T. Braxton ir Birdmano santykiai stebina ne tik kitus žmones, bet ir pačią dainininkės šeimą. Šeimyninio realybės šou vienoje serijoje jos sesuo Towanda jų santykius apibūdino kaip paslaptį. Tai kaip bedugnė“.

Po daugybės pakilimų ir nuopuolių bei kalbų apie skyrybas Birdmanas pribloškė Braxtonų šeimą nustebindamas Toni ir užlipdamas ant scenos per vieną iš jos koncertų. Toni buvo laiminga jį matydama ir pasitikdama jį apkabino. Tačiau jos seserys vis tiek buvo nustebusios.

„Kai pamačiau, kaip Birdmanas nustebina Toni, pagalvojau „Ką? Nežinau ...“, – sakė Trina. – Tai bus vestuvės ar nebus? Ar jūs susižadėję ar ne?“

Žinoma, visi linki Toni ir Birdmanui laimės, tačiau jeigu jų santykiai stebina net jos šeimą, tai negali būti geras ženklas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)