Kitti Jones, kuri su R. Kelly susitikinėjo nuo 2011 metų, BBC3 dokumentikai „R. Kelly: seksas, merginos ir vaizdajuostės“ papasakojo, kad atlikėjas versdavo ją užsiiminėti seksu su juo ir kitais žmonėmis.

„Vieną merginą jis man pristatė kaip tą, kurią „treniravo“ nuo tada, kai jai buvo 14 metų. Ji buvo apsirengusi taip, kaip aš, ji kalbėjo taip, kaip aš, visos jos manieros buvo tokios, kaip mano. Tada aš ir supratau, kad ir mane jis norėjo paversti vienu iš savo „sekso žaisliukų“. Tokias moteris jis vadina savo gyvūnėliais“, – rašo variety.com.

Kitti tikina, kad keturiolikmetė (jos vardo Kitti neįvardijo) buvo verčiama „ropoti žeme link jos ir pamaloninti ją oraliniu būdu“.

„Jis sakydavo: „Tai mano gyvūnėlis, aš ją ištreniravau. Ji parodys tau, kaip reikia su manimi elgtis“, – sakė Kitti. Nėra tiksliai aišku, kiek tuo metu minimai merginai buvo metų.

K. Jones teigimu, R. Kelly yra užgaulus, tiek psichiškai, tiek fiziškai.

„Manau, kad jis jaučia didžiulį malonumą kankindamas kitus“, – sako K. Jones.

K. Jones apie R. Kelly veiksmus viešai kalba ne pirmą kartą. Dar praėjusių metų lapkritį „Rolling Stone“ skelbė R. Kelly atstovų atsaką: „R. Kelly žino apie K. Jones teiginius ir kaltinimus. Deja, dabar, po tokių pareiškimų, ponia Jones stengiasi užmegzti ryšį su R. Kelly. Tiesiog, kaip dviejų suaugusių žmonių. Kaip jau skelbta anksčiau, R. Kelly nė vieno žmogaus nevertė nieko daryti prieš savo valią, K. Jones taip pat. Bet koks teiginys apie bet kokios rūšies neteisėtus veiksmus prieš bet kurią moterį yra neteisingas ir net šmeižikiškas.“

Tai ne vieninteliai kaltinimai, kurių sulaukė R. Kelly. Dar praėjusių metų spalį keli tėvai kreipėsi į teisėsaugą, atlikėjas buvo apkaltintas šešių merginų kalinimu.

Praėjusių metų pabaigoje atviram interviu ryžosi anksčiau su R. Kelly bendravusi Jerhonda Pace. Ji pasakojo, kad jai buvo 16-os metų, kai ją pakvietė į dainininko kelioninį autobusą. Ten ji rado R. Kelly ir nuogą moterį, kuri parodė jai, kaip „suteikti atlikėjui malonumą“, rašo dailymail.co.uk.

„Atėjau pas jį į autobusą ir matau jį ir ją nuogus. Robas (Kelly) atėmė man nekaltybę, taigi klausiu: „Kas čia vyksta?“ Jis atsako: Nesijaudink.“ Manau, jis pamatė, kad sunerimau“, – tikino mergina.

Jau anksčiau J. Pace pasakojo leidiniui „Buzzfeed“, kad R. Jelly‘is turi tarsi savo kultą, į kurį gali būti įtraukta jos draugė.

Merginos teigimu, jai niekas nepadėjo, o dabar ji norėtų padėti kitoms: „Jis praplovė joms smegenis, tai primena man Charlesą Mansoną (nusikalstamos bendruomenės įkūrėją praėjusio amžiaus septintą dešimtmetį Kalifornijoje). Labai tikiuosi padėti toms moterims. R. Kelly reikia sustabdyti“.

R. Kelly – vienas populiariausių R&B stiliaus dainininkų, tačiau dažnai įsivelia į skandalus.

2008 m. „Chicago Sun-Times“ rašė, kad dainininkas turėjo seksualinių santykių su nepilnamete. Tačiau atlikėją išteisino.

Kitti Jones anksčiau yra pasakojusi, kaip kartą dainininkas pririšo ją prie medžio, nes jam pasirodė, kad ji per daug draugiškai elgėsi „Subway“ restorano kasininku.

Buvusia asmenine R. Kelly asistente prisistačiusi Cheryl Mack sakė, kad jis liepdavo moterims vilkėti sportinius kostiumus ir nusisukti veidu į sieną, kai ateidavo vyrų.

Tačiau policininkai ištyrė kaltinimus ir nustatė, kad moterys – pilnametės, taigi nėra jokio nusikaltimo.

2008 m. R. Kelly buvo parai sulaikytas ir kaltinamas vaikų pornografiją pagal 14 punktų. Galiausiai jis buvo išteisintas.

1997 m. R. Kelly laimėjo „Grammy“ apdovanojimą už dainą „I Believe I Can Fly“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)