Vakar, kovo 8-ąją, buvo švenčiama tarptautinė Moters diena. Daugybė įžymybių visame pasaulyje įvairiausiais būdais sveikino moteris, tačiau D. Bilzerianas sugebėjo paslysti net čia.

Savo „Instagram“ paskyroje vyras pasidalijo nuotrauka, kurioje yra apsuptas daugybės pusnuogių moterų, o viena ji tarsi atlieka stalo funkciją. Maisto lėkštę ant moters pasidėjęs D. Bilzerianas susikaupęs pjauna joje esantį maistą.

„Šiandien tarptautinė Moters diena, būkime dėkingi, kad jos geros tokioje daugybėje dalykų!“, – besidalydamas nuotrauka rašė D. Bilzerianas.

Netrukus po to vyras sulaukė didžiulės pykčio bangos. Į D. Bilzerianą kreiptasi ir „Twitter“, kur įpykę vartotojai teigė pasišlykštėję tokiu sveikinimu ar džiaugėsi, kad D. Bilzerianas turi pinigų, kurie jam padeda nusipirkti moterų švelnumą, nes kitokiu atveju toks žmogus jo tiesiog negautų.

Danas Bilzerianas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)