Georgina augo nepasiturinčioje šeimoje ir būdama vos 15 metų paliko namus ir pradėjo sunkiai dirbti. Supratusi, kad reikia kažką daryti, paauglė pradėjo mokytis anglų kalbos ir po kelerių metų iš Ispanijos išsikraustė laimės ieškoti Anglijoje.

Užsidirbusi šiek tiek pinigų, po dviejų metų ji grįžo atgal į Ispaniją. 2016-aisiais Georgina įsidarbino „Gucci“ parduotuvėje Madride, būtent kurioje ją ir pastebėjo futbolo žvaigždė. Ir, kaip jiedu kaskart tvirtina, tai buvo tiesiog neapsakoma trauka nuo pirmo žvilgsnio.

Kurį laiką šiltą bendravimą jiedu stengėsi slėpti, tačiau futbolininko gerbėjai netruko atsekti, apie kokią „pardavėją, pavergusią Cristiano širdį“ kalba visas pasaulis. Parduotuvę užplūdo paaugliai ir praeiviai, jie stengėsi Georginą nufotografuoti bent per langą. Deja, tokie veiksmai ne itin žavėjo parduotuvės vadovybę, todėl jau metų pabaigoje Georgina liko be darbo.

Netrukus ji įsidarbino „Prada“ parduotuvėje, kur sekė lygiai toks pat scenarijus. Jai neliko nieko kito, kaip tik mesti pardavėjos darbą.

„Jie skambino į parduotuvę apsimesdami klientais, klausdavo apie mane. Tai nebuvo malonu. Pradėjau jaustis persekiojama, nuolat jaučiausi nesaugi. Prie durų nuolat laukdavo bent vienas ar keli fotografai, jie tiesiog gaudė mane. Aš nebuvau tam pasiruošusi“, - tvirtino G. Rodriguez.

Tačiau netrukus C. Ronaldo visam pasauliui paskelbė, kad ši paprasta mergina iš paprastos šeimos pavergė jo širdį. Ir Georginos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

Dabar ji – viena labiausiai aptarinėjamų moterų žiniasklaidoje. Ir, nors jųdviejų santykiai laikomi pavyzdiniais, netyla ir apkalbų, kurie į meilės statinę įpila nemažai deguto. Esą Cristiano – gėjus, o ji tėra reikalinga pavyzdingos šeimos vaidybai. Vis dėlto, prieš dvejus metus pora susilaukė pirmosios bendros atžalos ir tapo daugiavaike mama. Sūnų ir dvynukus futbolo žvaigždei prieš tai pagimdė surogatinės motinos.

Šių metų rugpjūtį Georgina pastebėta mūvinti prabangų „Cartier“ žiedą, o socialiniame tinkle mįslingai puikavosi jos žinutė su prierašu „Taip“ (Yes – angl). Spėjama, kad netrukus pasaulį sudrebins ir dar vienos svajonių pasaka virtusios vestuvės.