Šią savaitę viename iš tinklalaidės „We Are Supported…“ epizodų 41-erių garsenybė kalbėjosi su vedėja Monica Padman apie tai, jog drauge su vyru aktoriumi Daxu Shepardu gailisi dukteriai suteikusi vardą Delta - būtent taip dabar pavadinta itin pavojinga ir gerokai lengviau plintanti COVID-19 viruso atmaina.

„Tai labai nemalonus sutapimas, - sakė K. Bell. - Bet aš tikrai tikiuosi, kad Delta atmaina – tik tam tikras pandemijos etapas ir visi toliau virusą vadins korona. Nors tai irgi kenkia, pavyzdžiui, vieno alaus gamintojams“.

Kaip rašo portalas „Entertainment Weekly“, kultiniam animaciniam filmui „Ledo šalis“ savo balsą paskolinusi žvaigždė, kuri taip pat augina ir 8-erių dukterį Lincoln, teigia besidžiaugianti bent jau tuo, jog Delta dar yra maža, todėl pati neįžvelgia problemos dėl taip dažnai žiniasklaidoje linksniuojamo savo vardo.


„Deltai dar tik šešeri, todėl ji net džiaugiasi kiekvieną kartą, kai pamato „Delta Airlines“ reklamą ir panašiai. Išgirdusi savo vardą, dukra galvoja, jog kalbama apie ją“, - pasakojo aktorė.

Jos nuomone, nors faktas, kad dukters vardu mokslininkai sugalvojo pavadinti viruso atmainą, didžiulės garbės nedaro, tai turi ir teigiamų aspektų.

„Mano mergytė gyvena labai laimingą, privilegijuotą gyvenimą, yra charizmatiška, dažnai tuo naudojasi, tad gal ir gerai būtų, jei tai ją truputį nuleistų ant žemės“, - laidoje juokėsi K. Bell.

Neseniai Holivudo žvaigždė su gerbėjais dalijosi iššūkiais, jiems su vyru kilusiais dėl atžalų auklėjimo karantino metu.

„Subalansuoti viską – darbą, auklėjimą, nuotolinį mokymąsį ir dar rūpintis savo psichine sveikata buvo tikrai sunku. Mes visada esame atviri bei sąžiningi su savo dukromis, todėl aiškiai paaiškinome, kas yra COVID-19 ir kodėl jis egzistuoja, kokie ligos padariniai. Priminėme, kad mūsų šeimai pasisekė labiau, nei daugeliui kitų šeimų, todėl turime daryti viską, ką galime, kad padėtume kitiems“, - pasakojo aktorė.

Ji atskleidė, kad karantino metu buvo iškilusi grėsmė ir jųdviejų su D. Shepardu santuokai, porai teko lankytis pas psichologus.


„Kas keletą metų tarpusavio santykiuose vis išlenda priešiškumas vienas kitam, tada vėl tenka prisiminti terapiją, išsiaiškinti, ką darome ne taip, kaip mums geriausia išlaikyti „savo komandą“. Tai buvo nepaprastai naudinga,“ – sakė 41-erių aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)