R. Clarkas niekada nebuvo pilka pelytė. Perukas ir daug makiažo jį pavertė stulbinančia 25 metų dainos „Rise Like a Phoenix“ atlikėja.

R. Clarkas, besiruošiantis kitą savaitę vyksiančiam „Celebrity Big Brother“ finalui, įsispraudė į aptemptą aukso spalvos suknelę ir nepraleido progos pašmaikštauti: „Merginos, auginkite barzdas“.

Homoseksualumo neslepiantis 25 metų televizijos laidų vedėjas pareiškė, jog šį vaidmenį išbandyti turėtų ir daugiau garsių britų ir pridūrė: „Jeigu būčiau vienišas, tačiau nesu, ir kartu su Conchita būtume nusižiūrėję tą patį vyruką, būtų sunku. Tačiau leisčiau jai jį pasilikti, nes ji to verta, telaimina ją Dievas“.

Paklaustas, ką galėtų patarti atlikėjai iš Austrijos dėl netikėtai užklupusios pasaulinės šlovės, R. Clarkas atsakė: „Nemanau, jog galiu ką nors Conchitai patarti, kaip apsiginti nuo neigiamos reakcijos – tegaliu pasakyti tiek: mažute, rūpintis sąskaita banke“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)