XX a. dešimtojo dešimtmečio supermodelis sakė: „Dažnai baigusi drabužių pristatymą ant podiumo, persirengimo kambaryje pasigesdavau savo apatinio trikotažo. Dingdavo liemenėlės, kelnaitės...!“

„Iki savo automobilio galėdavau nueiti tik jeigu apsaugininkai padarydavo kelią gerbėjų minioje. Žmonės net pjaustydavo skyles kolekcijų pristatymo palapinėse ir bandydavo mus nufotografuoti. Apsaugos darbuotojai mus lydėdavo kiekvieno mados renginio metu“, – pridūrė ji.

Jungtinėje Karalystėje gyvenanti vokietė interviu teigė, jog kitaip nei daugelis, nesuka galvos dėl amžiaus ir senėjimo, informuoja thesun.co.uk.

Dabar vienam garsiausių visų laikų pasaulio modelių yra 49-eri.

„Esu sulaukusi daugybės nuostabių komplimentų, bet paskui pradedi kitą gyvenimo etapą ir susitaikai su pokyčiais“, – tvirtino moteris.

„Tikrai nereikia, kad tave visą gyvenimą vadintų gražuole. Tai smagus prisiminimas, tačiau neišvengiamai atsiranda nauja modelių karta, ir tam tikra prasme tiesiog perduodi estafetę. Man tai atrodo natūralu: užleisti vietą kitoms, nepavydėti, – aiškino C. Schiffer. – Tiesą sakant, jeigu kas nors pasiūlytų stebuklingą tabletę, kurią išgėrusi vėl atrodyčiau 20-ies, greičiausiai jos atsisakyčiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)