Baleto TODES įkūrėjos Alos Duchovos pavardė žinoma šiuolaikinio šokio gerbėjams. Choreografė yra bendradarbiavusi su Valerijumi Leontjevu, Filipu Kirkorovu ir daugeliu kitų rusų scenos garsenybių.

K. Orbakaitę choreografė prisimena nuo mažens – kadaise šoko, jos vadovaujama.

A. Duchovos santykiai su pačia Ala Pugačiova ne visada buvo puikūs. Choreografė pasakojo, kad kartais primadona būdavo nepatenkinta jos darbu. Vieną kartą ji atėjo ir pasakė: „Kodėl spaudžiate mano dukterį?“, – pasakojo menininkė TV laidoje „Milijono verta paslaptis“.

Pati K. Orbakaitė yra pasakojusi, kad jos santykiai su A. Duchova visada buvo puikūs. Jos bendravo ir laisvalaikiu – svečiuodavosi, dalyvaudavo vieni kitų šventėse.

Mamą dažniau matė per TV nei namuose

Pirmagimės K. Orbakaitės, kurios primadona susilaukė su lietuviu Mykolu Orbaku, augimas sutapo su laikotarpiu, kai A. Pugačiova visą dėmesį buvo sutelkusi į savo karjerą. Kol mama kopė muzikos olimpo viršūnės link, dukra laiką leisdavo su giminaičiais. Užtat A. Pugačiovos ir Maksimo Galkino dvyniai Garis ir Liza sulaukia kur kas daugiau dėmesio.

Ištaigingos šventės, brangūs žaislai, firminiai drabužiai – ne paslaptis, kad garsioji dainininkė dabar stengiasi savo vaikams duoti tik tai, kas geriausia, įskaitant brangiausią išteklių – savo laisvą laiką. Mažosios atžalos gauna visą primadonos meilę ir dėmesį, tačiau ar toks elgesys neskaudina K. Orbakaitės, kuri vaikystėje mamą dažniau matydavo televizoriaus ekrane nei namuose?

K. Orbakaitei buvo vos dveji, kai A. Pugačiova išsiskyrė su cirko artistu Mykolu Orbaku. Paprastai po skyrybų tėvai stengiasi kaip galėdami labiau rūpintis vaikais, bet K. Orbakaitės atveju viskas buvo kitaip. Ir mama, ir tėtis daug gastroliavo, todėl mergaitė vaikystę praleido su tėčio artimaisiais Lietuvoje ir su močiute Maskvoje.

Vladimiro Presniakovo tėvas taip pat pabrėžė, kad A. Pugačiova buvo rūpestinga mama savo vyriausiajai dukrai, bet dėl profesijos negalėjo visuomet būti šalia.

„Neabejoju, kad dabartinė „antroji“ Alos motinystė yra šiltesnė, ji gali visą dėmesį skirti vaikams. Gariui ir Lizai ji duoda tai, ko tada negalėjo duoti Kristinai“, – kalbėjo Presniakovas vyresnysis.

Vis dėlto faktas lieka faktu: K. Orbakaitė užaugo stipri asmenybė ir sugebėjo savarankiškai įrodyti visuomenei, jog yra talentinga aktorė bei atlikėja. Šiek tiek laisvesnis auklėjimas jai netgi išėjo į naudą.

„Turiu draugų ir pažįstamų, kuriems vaikystėje tėvai taip atsibodo, kad dabar jie retai paskambina, – sakė K. Orbakaitė. – Kai mirė močiutė, man buvo 15-ka ir nuo tada niekam neturėjau atsiskaitinėti, bet pati nusprendžiu paskambinti ir pasiteirauti: „Sveika, mama, kaip laikaisi, kaip nuotaika?“ Man ji nepriekaištauja, kodėl nepaskambinu ir panašiai, bet jeigu žino, jog manęs laukia skrydis, sako: „Gali neskambinti, bet būtinai atsiųsk žinutę, kad viskas gerai.“ Štai taip! Myliu savo mamą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)