Naujame interviu „Billboard“ ji prisipažino, jog daugiau nebendradarbiauja su muzikos įrašų kompanijos kritikais, nepatenkintais jos kūno linijomis.

„Dabar dirbate su stambia mergina. Žinokite tai ir susitaikykite su tuo“, - tokius žodžius 31 metų Ch. Aguilera teigia pasakiusi savo įrašų kompanijai, įrašinėdama naujausią albumą „Lotus“, kuris turėtų pasirodyti lapkritį.

„Kartais jiems reikia priminti, kad aš jiems nepriklausau. Tai mano kūnas“, - įsitikinusi Ch. Aguilera. Beje, pirmasis singlas šiame albume vadinasi „You Body“ (angl. tavo kūnas).

Prisimindama 2002 metų albumo „Stripped“ pristatymą televizijos šou „The Voice“ (angl. balsas) teisėja sako, jog buvo pavargusi nuo to, kad reikia „būti plonai it dantų krapštukas“. Ji pridūrė, kad yra kilusi iš Ekvadoro, todėl negali būti „perdžiūvusi mėlynakė šviesi mergaitė“.

„Kai pasirodžiau įrašų kompanijoje kitą kartą, buvau papilnėjusi, tamsesnė ir su daugybe auskarų“, - prisimena dainininkė ir priduria, kad per albumo „Stripped“ pristatymo turą priaugo beveik septynis kilogramus, kuo jos įrašų kompanija tikrai nebuvo sužavėta. „Neslėpsiu, kad jiems nebuvo lengva su tuo susitaikyti“, - atskleidžia atlikėja.

„Buvo sušauktas skubus ir rimtas susirinkimas, kuriame buvo aptariamas mano svoris, - toliau pasakojo dainininkė „Billboard“. - Iš esmės, man buvo pasakyta, kad mano antsvoris paveiks daug žmonių – prodiuserius, muzikos vadovus“.

156 centimetrų ūgio dainininkė sausį tvirtino, kad jai jos pasikeitęs kūnas patinka. „Mano kūnas negali kelti pavojaus, kad kažkas neužsidirbs pinigų. Mano kūnas daugiau už tai neatsakingas“, - pareiškė Ch. Aguilera.

Nuotraukų albume - Ch.Aguilera anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)