Chrissy neslepia, kad susidoroti su užklupusia depresija jai padėjo speciali terapija ir medikamentai.

„Jaučiausi savanaudė, nemaloni pati sau... Sunku prisiminti tą kovą. Nors kovoju iki šiol, – kalbėjo Crissy. – Negalėjau patikėti, kad tai nutiko būtent man. Juk turiu nuostabų gyvenimą. Galėjau gauti bet kokios pagalbos, kokios tik reikėjo, bet ta depresija juk nesirenka...“

Modelis prisipažino, kad ilgai kentė, kol kartą, žiūrėdama savo daktarui į akis, tiesiog apsiverkė: „Buvau per daug pavargusi nuo nuolatos kenčiamo skausmo“. Ji atvira – iki šiol naudoja medikamentus.

Pasidomėjus, kodėl ji nusprendė atvirai prabilti apie šią ligą, jos atsakymas buvo konkretus. Tai liga, kurios nereikia gėdytis, reikia apie ją kalbėti ir ji tiesiog nesirenka, ji užklumpa, teigė Chrissy.

DELFI primena, kad Chrissy su vyru dukros susilaukė po ilgų pastangų ir pasitelkus dirbtinį apvaisinimą.

Apie tai, jog negali susilaukti vaikelio, Ch. Teigen prakalbo viešai. Pasak jos, nuo to kenčia daugybė šeimų ir apie tai galbėti negali būti gėda. Vėliau ji labai daug kritikos sulaukė po to, kai paaiškėjo, jog dirbtinio apvaisinimo metu pora pasirinko, kokios vaiko lyties norėtų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)