B. Rossi teigia, kad ji su Ch. Sheenu mylėjosi šešis kartus, kol aktorius galiausiai pranešė, kad jo ŽIV testas yra teigiamas. Tačiau tuo momentu ji sutiko toliau mylėtis be apsaugos priemonių, rašo dailymail.co.uk.

B. Rossi taip pat tvirtina, kad aktorius privertė ją pasidaryti abortą, kai ji 2014 metų kovą pastojo. Be to, Ch. Sheenas ne visada gerdavo vaistus nuo ŽIV, o vieną kartą nukreipė į jos galvą šautuvą ir kelis kartus spaudė gaiduką.

Pastarasis incidentas įvyko tuo metu, kai pora sėdėjo automobilyje. Tačiau šautuvas nebuvo užtaisytas.

B. Rossi (kurios tikrasis vardas ir pavardė yra Scottine Ross) teigia, kad Ch. Sheenas grasino ją palikti, jeigu ji nepasidarys aborto. Dokumentuose, kuriuos pirmiausia pamatė TMZ, aktorius teigė nenorįs, kad ji „pagimdytų protiškai atsilikusį vaiką“.

Kada B. Rossi buvo atliktas abortas, neaišku. Tačiau poros nuotraukose, kurios buvo darytos 2014 metų birželį per Joe Carterio klasikinį labdaros golfo turnyrą, matyti, kaip aktorius laiko uždėjęs ranką ant jos pilvuko.

Kalifornijoje legaliai nutraukti nėštumą galima iki 24 nėštumo savaitės.

B. Rossi sako, kad Ch. Sheenas ne kartą prieš ją smurtavo ir yra metęs į ją betoninę atramą.
B. Rossi, prašanti priteisti jai nenurodomo dydžio kompensaciją, taip pat mano, kad C. Sheenas buvo užpuolęs jos buvusį vyrą.

Kai pora pradėjo susitikinėti, ji vis dar buvo ištekėjusi už Jonathano Rosso, bet skyrybų procesas jau buvo prasidėjęs.

Ch. Sheeno advokatas Martinas Singeris teigė, kad jie ginsis ir kad Ch. Sheenas bylą laimės.
B. Rossi taip pat teigia, kad ji ir Ch. Sheenas norėjo susilaukti kūdikio, ir kad aktorius būtų davęs Charlie vardą, jei būtų gimusi mergaitė.

Tačiau kai B. Rossi pranešė pastojusi, aktorius nusiminė. „Ch. Sheenas pareiškė nenorįs, kad kūdikis turėtų jo kraujo grupę (.t.y. ŽIV), ir pareikalavo, kad B. Rossi pasidarytų abortą“, - rašoma bylos dokumentuose.

Pasak B. Rossi, vienu atveju Ch. Sheenas taip įtūžo, jog griebėsi itin grubaus sekso, nuo kurio ji pradėjo kraujuoti. B. Rossi prašė jo liautis, bet jis neklausė.

Byloje Ch. Sheenui pateikiami kaltinimai užpuolimu, sumušimu, tyčiniu emociniu aplaidumu, neteisėtu įkalinimu ir neatsargumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)