Su publika žaisdamas klausimų ir atsakymų žaidimą, balsą pakeitęs ir kaukę užsidėjęs Ch. Hemsworthas per programą „Skype“ atsakinėjo į klausimus tik „taip“ arba „ne“, kol galiausiai žiūrovams pavyko atspėti jo tapatybę (tai padaryti padėjo keli puikūs klausimai), rašo uk.eonline.com.

„Ačiū jums labai už šį prizą. Iš šio titulo man labiausiai patinka žodis „tebegyvenantis“. Dėkui tau, Jimmy“, - sakė Ch. Hemsworthas, pridurdamas, kad šiame konkurse dalyvavo ne ką mažiau karštas jo brolis Liamas Hemsworthas. „Liamas yra puikus. Mes visą savaitę stengėmės atrodyti seksualiai. Taigi jis buvo tikras komandos žaidėjas“.

„Man patinka, kad viskas susiję su seksualumu, pradedant sučiauptomis lūpomis ir baigiant prisimerkimu reikiamu momentu. Ačiū, Mattai Damonai, ir visi ankstesni protingi vyrai. Tai paremta intelekto koeficiento testais, ne tik fizine išvaizda“, - tęsė jis.

Kam Chrisas norėjo padėkoti? Savo tėvams, kurie „viską sudėliojo“.

Į karštą pretendentų sąrašą taip pat pateko ankstesni laimėtojai: George`as Clooney, Bradas Pittas, Hugh Jackmanas, Johnny Deppas, Bradley Cooperis, Channingas Tatumas, Matthew McConaughey,Ryanas Reynoldsas ir Benas Affleckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)