52 metų hito „My Heart Will Go On“ atlikėja pasidalino nespalvota savo ir vyro nuotrauka, kurioje jie laikosi už rankų, o fone – ošia vandenynas.

„Rene, praėjo jau penkeri metai... Nebūna dienos, kad apie tave nepagalvočiau“, – prie nuotraukos teigia dainininkė.

„Dabar į tave kreipiamės labiau nei bet kada, prašome tavo apsaugos, globos, rūpesčio. Meldžiamės, kad tavo amžinoji meilė pasiektų visus šiuo ypatingai sunkiu ir sudėtingu metu. Mūsų širdyse ir mintyse gyvensi per amžius. Mylime tave. Tavo Celine, Rene Charlesas, Nelsonas ir Eddy“, – parašė dainininkė.

C. Dion ir R. Angelis per 22 metrus trukusią santuoką susilaukė trijų sūnų – devyniolikmečio Rene Charleso ir dešimtmečių dvynių Nelsono ir Eddy.

Nuo tada, kai neteko mylimo vyro, dainininkė per kiekvieną jo gimtadienį ir mirties metines socialiniuose tinkluose paskelbia jautrią žinutę. Be to, C. Dion prieš kiekvieną koncertą atlieka specialų ritualą, kuriam pasitelkia bronzinę vyro ranką. Laikydama ją, pasisemia stiprybės ir įkvėpimo.

„Prieš kiekvieną pasirodymą palaikau vyro ranką ir pabeldžiu į medį. Nors jo ir nebėra, nuolat su juo kalbuosi“, – „Stellar“ yra sakiusi C. Dion.

Apie savo vyrą dainininkė kalba visuose interviu, nepamiršo jo atminimo ir per paskutinį koncertą Las Vegase 2019 metų birželį: „Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi tuo, ką pavyko pasiekti „Colosseum“ per tuos šešiolika metų nuo akimirkos, kai kartu su Rene garsiai išsakėme savo svajonę“, – kalbėjo dainininkė.

Per tuos penkerius metus po vyro mirties C. Dion neužmezgė jokių naujų santykių ir netgi nebuvo pasimatyme. 2019 metų rugsėjį ji Sheilenne Jonesin prisipažino, kad dar nėra pasiruoši pamilti.

„Nevaikštau į pasimatymus. Nesu tam pasirengusi. Man pasisekė, kad mano aplinkoje tiek daug nuostabių žmonių, gebančių mane prajuokinti. Jaučiu pilnatvę. Mano siela ir širdis atvira. Gyvenu meilėje – savo vaikų ir gerbėjų, šeimos. Jaučiu tą meilę, ji mane veda į priekį. Bet tos romantiškos meilės, tokios meilės mano gyvenime šiuo metu nėra. Ir tai nieko blogo“, – atviravo dainininkė.

Spalį C. Dion mirusį vyrą prisiminė švęsdama dešimtąjį dvynių gimtadienį. Tada ji instagrame parašė: „Nelsonai ir Eddy, jūs man dovanojate tiek džiaugsmo, tiek meilės ir juoko. Ir tai vyksta jau dešimt metų diena iš dienos. Tiek aš, tiek jūsų vyresnysis brolis, tiek tėtis, kuris stebi jus iš viršaus, labai jumis didžiuojamės. Su gimimo diena, mano puikieji berniukai. Labai jus mylime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)