Skelbiama, kad 63 metų Milosas Kantas ant raudonojo Kanų kino festivalio kilimo pasipiršo jaunutei gražuolei 25 metų Margaridai Aranhai.

Pora susipažino, kai Margarida dalyvavo ir laimėjo Portugalijos realybė šou „Love on Top“ – tai portugališka laidos „Viengungis“ versija, kur antrosios pusės ieškantys dalyviai kovoja dėl meilės.

Šou metu penkios vienišos moterys ir penki vieniši vyrai, gyvenantys prabangiuose rūmuose, ieško meilės. Kiekvienas dalyvis kovoja dėl įtakingiausios moters ar įtakingiausio vyro dėmesio – būtent jie turi galią išmesti vieną ar kitą dalyvį iš žaidimo.

Kanų kino festivalio metu ant raudonojo kilimo darytose nuotraukose – labai besinervinantis ant vieno kelio priklaupęs M. Kantas, mylimai merginai tiesiantis baltą dėžutę su sužadėtuvių žiedu.

Merginai sutikus, pora visus pradžiugino aistringu bučiniu, o tada, susikibę už rankų, paliko raudonąjį kilimą.

M. Aranha ir M. Kantas nuo pat pažinties savo santykius noriai demonstruoja socialiniame tinkle „Instagram“ – nuo nuotraukų iš atostogų Tailande iki pažinties su merginos tėvais Portugalijoje.

Pora susipažino balandį M. Kantui priklausančiame naktiniame klube Šveicarijoje „Princesse Club“.

Portugalijos žiniasklaida poros santykiams skiria daug dėmesio ir noriai akcentuoja faktą, jog juos skiria 40 metų skirtumas. Šiuo metu pora kartu gyvena Šveicarijoje, M. Kantas mylimąją paskyrė „The Princesse Club“ renginių vadove. Kanuose įsimylėjėliai atvyko į filmo „Mektoub, My love: Intermezzo“ premjerą.

M. Kantas, išgirdęs teigiamą mylimosios atsakymą, atrodė pajutęs didžiulį palengvėjimą.

Margarida 1992 metais gimė Portugalijos Lisabonos mieste. Prieš tapdama realybės šou dalyve, mergina dirbo modeliu.

Kanų kino festivalis Prancūzijos Rivjeroje trunka nuo gegužės 14 iki 25 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)