„Jau du kartus ploviau plaukus su svogūnų nuoviru. Šį metodą naudojau ir prieš šešerius metus, kai pradėjau daugiau dėmesio skirti savo plaukams. Lioviausi, nes aptingau terliotis. Tas nuoviras visai bekvapis. Esu pastebėjusi, kad nuo jo mano plaukai labai blizga“, – parašė reperė.

Nieko keisto, kad toks patarimas plaukų priežiūrai komentaruose sulaukė labai skirtingų reakcijų ir vertinimų.

Skaitmeninio turinio kūrėja JL Bunny parašė: „Mano plaukai tikrai džiaugiasi“, gerų žodžių ir negailėjo ir žiniasklaidos veikėjas Jerome Trammel, parašęs, kad „Tokie plaukai – Aaliyah stilius“.

Viena komentatorė viešai suabejojo, ar svogūnų nuoviras tikrai jau toks bekvapis, nes išbandė grožio triuką savo kailiu. Aktorė ir rašytoja Juju Castaneda atsakė: „Turėjau išbandyti tą svogūnų nuovirą... Kažkodėl nusprendžiau iš jų išspausti sultis ir palikau per ilgai. Ir nors plaukų būklė tikrai pagerėjo, kvapas rietė nosį“.

Svogūnas plaukų priežiūros rutinoje gali būti naudingas dėl „priešuždegiminių ir antimikrobinių savybių, dėl kurių taip ir vertinama ši daržovė“, ji skatina plaukų augimą ir suteikia blizgesio, rašo „Healthline“.

„Svogūnų sultys stimuliuoja plaukų folikulus ir taip skatina jų augimą. Jos taip pat ir natūralus antiseptikas. Jeigu plaukų slinkimą lemia uždegiminiai procesai, sutrikusi kraujotaka ir prasta mityba, tuomet tokia rutina tikrai gali padėti“, – sako „ThinHairThick“ vadovė Martha Stewart.

Cardi B socialinėje žiniasklaidoje atvirai kalba apie grožį ir su sekėjais pasidalino nuotrauka, iliustruojančią jos kovą su ūseliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)