Realybės šou „The Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė į avariją pateko vasario mėnesį, per susidūrimą žuvo 69 moteris. Tyrėjai teigia, kad dėl nelaimės kaltas C. Jenner neatsargumas.

Kaip skelbia TMZ, policijos pareigūnai nustatė, kad avarijos metu C. Jenner nebuvo apsvaigusi nei nuo narkotikų, nei nuo alkoholio, nerašė trumposios žinutės ir nekalbėjo telefonu.

Vasarį C. Jenner vairuojamas juodos spalvos „Escalade“ automobilis rėžėsi į „Lexus“, kuris smūgio buvo nustumtas į priešingą eismo juostą. Per avariją žuvo „Lexus“ vairavusi Kim Howe.

„Mažai tikėtina, kad Caitlyn atsidurs už grotų, nes maksimali bausmė už tokį smulkų nusikaltimą siekia vienerius metus nelaisvės, o jos vairavimo istorija be priekaištų, ji niekada nebuvo teista“, – RadarOnline sakė vienas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)