Pranešusi, kad laukiasi mergaitės moteris sulaukė daug gerbėjų sveikinimų. C. Ronaldo tai bus ketvirtasis kūdikis. Neseniai surogatinė motina jam pagimdė dvynukus, o iš ankstesnių santykių futbolininkas augina septynerių sūnų Cristiano jaunesnįjį.

Tiesa, gandus, kad jo mergina laukiasi jo kūdikio, garsusis tėvelis patvirtino taip pat visai neseniai. Manoma, kad savo kopijomis vadinamus dvynius auginantis vyras planuoja dar vieną į save panašų kūdikį, mat jo mergina neseniai buvo pastebėta klinikoje, kuri atlieka DNR tekstus ir gali kūdikiui dar negimus parodyti, kaip jis atrodys.

Preparando la piel para el veranito con @doctor.rafik 💥

Публикация от Georgina Rodríguez (@georginagio) Май 10 2017 в 10:45 PDT

23-ejų Georgina taip pat pranešė, kad kūdikis turėtų gimti šių metų spalį. „Visi, ir Grorgina, yra laimingi dėl jų santykių su Cristiano", - pasakojo porą pažįstantis šaltinis.

L o v e

Публикация от Georgina Rodríguez (@georginagio) Июл 13 2017 в 3:13 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)