„Jis visą laiką mūvėdavo tamsias kelnes, nes kai nueidavo į tualetą, paskui ilgas valandas varvėdavo“, - daktaras toliau dalijosi prisiminimais.

Keisčiausias jo prisipažinimas buvo šis: „Michaelas nežinojo, kaip užsidėti prezervatyvą, todėl už jį tai padarydavau aš“.

C. Murray teigia manantis, kad pop karalius nusižudė pats. Daktaras prisimena, kaip tą dieną, kai M. Jacksonas mirė, jis išėjo iš jo miegamojo: „Manau, jis atsibudo, paėmė savo slaptas propofolio atsargas ir susileido. Jis tai padarė pernelyg greitai ir jam sustojo širdis“.

Medikas taip pat užsiminė, kad dainininko trys vaikai turi skirtingus tėvus ir pats Michaelas nebuvo nei vieno jų biologinis tėvas. C. Murray sako: „Michaelas prisipažino man, kad niekada nemiegojo su Debbie Rowe“.

Gydytojas taip pat tvirtina, jog dainininkas jam prisipažino patyręs vieno savo medikų seksualinę prievartą. Esą, tuo metu M. Jacksonas buvo veikiamas raminamųjų.

Ir dar vienas keistas komentaras. Daktaras teigia, jog Michaelas numanė mirsiantis prižiūrimas C. Murray. Jo teigimu, dainininkas kartą į jį pažvelgė ir tarė: „Žinai, visą likusį tavo gyvenimą ir mano gyvenimą mūsų vardai taps neatsiejami“. Daktaras teigia, jog M. Jacksonas nusišypsojo ir pridūrė: „Aš esu aiškiaregys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)