Mėlynų akių ir išraiškingų antakių gražuolė buvo poruojama su tokiomis žvaigždėmis kaip Harry Stylesas ir Michelle Rodriguez. Jos orientacija sukėlė diskusijų audrą. Cara nusprendė tęsti pokalbį šia tema ir nuo aštrių klausimų neišsisukinėjo.

"Ką aš manau? Manau, kad žmonės neturėtų to bijoti. Aš esu jauna, mėgstu linksmintis ir nenoriu apsimetinėti tuo, kuo nesu. Man nerūpi, ką žmonės apie mane kalba, aš tiesiog mėgaujuosi savo laisvalaikiu. Tai būtų melas, jei sakyčiau, kad nemėgstu linksmintis", - kalbėjo 21-erių metų garsenybė.

C. Delevingne pratęsė, kad jai mieliau būti tarp moterų, nes su vaikinais sunku būti tik draugais: "Keisčiausia tai, kad mokykloje daugiausiai mano draugų buvo vaikinai. Bet dabar aš nežinau, viskas pasikeitė. Dabar nesutinku vaikinų, kurie nori būti tik draugais."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)