B. Bittas ir A. Jolie toliau kariauja dėl drauge užgyvento turto. Šį kartą ieškinio priežastimi tapo „Chateau Miraval“ pilis Prancūzijoje. Aktoriaus manymu, buvusi žmona jau kelerius metus prigalvoja kliūčių, trukdančių jam disponuoti savąja nekilnojamojo turto dalimi.

Dabar Angelina mėgina parduoti savo turto dalį, sudarančią 40 proc., nepaisydama finansinių buvusio sutuoktinio interesų.

„Angelinos Jolie kompanija siekia gauti sau pelno, neatsižvelgdama į įspūdingą pinigų sumą ir Brado Pitto rūmams skirtas pastangas. Per pastaruosius ketverius metus A. Jolie kompanija „Nouvel“ sistemingai atidėdavo metinių ataskaitų patvirtinimą ir valdytojo kadencijos pratęsimą“, – teigiama ieškinyje.

B. Pittui artimas šaltinis teigia, kad buvusios žmonos poelgis sukrėtė aktorių.

„Angelinos veiksmus jis laiko kerštu“, – pažymėjo žvaigždę pažįstantis asmuo.

Verta priminti, kad B. Pittas ir A. Jolie susituokė būtent „Chateau Miraval“ pilyje. Tačiau jau po dvejų metų Angelina pateikė skyrybų prašymą. Kaip vėliau paaiškėjo, aktorė apkaltino savo buvusį mylimąjį smurtiniu elgesiu ir priklausomybe nuo alkoholio.

Buvę sutuoktiniai ilgą laiką bylinėjosi dėl vaikų globos ir turto dalybų. O štai viešumoje jiedu stengiasi vienas kito neprisiminti. Tik jiems artimi asmenys pasakoja apie tai, kad nuolatinis bylinėjimasis neigiamai veikia tiek Angelinos, tiek Brado psichologinę būseną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)