Lisos Braude teigimu, būtent ji apmokėdavo visas sąskaitas ir palaikė ją, kol ši tapo MTV talentų paieškų šou „The Cut“ finaliste dar 1999 metais.

TMZ skelbia, jog būtent po sėkmingo pasirodymo minėtame šou Anastaciai buvo pasiūlytas kontraktas su įrašų kompanija „Epic Records“.

L. Braude kartu su Anastacia dirbo iki 2004 metų. O tuo metu atlikėja išties buvo savo šlovės olimpe – išleido tris studijinius albumus, o juose puikavosi ir garisiausias visų laikų jos hitas „I'm Outta Love“.

Būdama šlovės olimpe Anastacia buvo priversta sustoti. Visas jėgas atlikėja paskyrė kovai su krūties vėžiu, nors pamažu ir toliau dirbo muzikos srityje.

Teismui pateiktuose dokumentuose buvusi jos vadybininkė nurodo, kad jai nebuvo mokami komisiniai būtent tuo metu, kai Anastacia maudėsi šlovės spinduliuose.

L. Braude iš Anastacios reikalauja 3 mln. JAV dolerių, didžiąją šių pinigų dalį esą sudaro nesumokėti komisiniai.

Garsiausias visų laikų Anastacios hitas „I'm Outta Love“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)