L. Katina, įsiminusi klausytojams kaip viena iš Rusijos dueto „Tatu“ narių, daug metų pragyveno Jungtinėse Valstijose. Dainininkė užsienyje jautėsi gana patogiai – juk šalia buvo sutuoktinis Sašo Kuzmanovičius.

2015 metais pora susilaukė sūnaus, kuriam davė Aleksandro vardą. Berniukas gimė jau Rusijoje. Artistė prisipažįsta, kad tapusi mama, smarkiai pasikeitė, rašo svetainė starhit.ru.

"Tatu"

„Net neįsivaizduoju, kaip galėjau anksčiau tiek metų gyventi be savo sūnaus! Dabar gyvenu Rusijoje. Atvykau čia gimdyti ir pasilikau. Čia gyvena mūsų močiutės. Joms Aleksandras – labai ilgai lauktas vaikas. Tiesiog negalėjau sau leisti atimti iš artimųjų šio milžiniško džiaugsmo. Tačiau daugelis mano pažįstamų sukiojo prie smilkinio pirštą ir sakė: „Tu ką, kvaila? Kodėl negimdai Amerikoje? Visi iš Rusijos vyksta ten gimdyti, o tu atvirkščiai!“, - per interviu, kurį davė savo gimtadienio, spalio 4 dienos, išvakarėse, kalbėjo L. Katina.

Lena Katina ir Sašo Kuzmanovičius

Lena pasakojo, kad pirmaisiais gyvenimo Rusijoje mėnesiais jai buvo sunku priprasti prie šalto klimato. Tačiau pamažu ji prie šalčio priprato. L. Katina planuoja grįžti prie jogos, nes šios treniruotės jai suteikdavo jėgų ir energijos, taip pat užtikrindavo gerą savijautą.

Lena taip pat pamažu grįžta prie muzikos ir šiuo metu kuria solinį albumą. Dainininkė netgi pradėjo lankytis įžymybių vakarėliuose. Tuo metu sūnų prižiūri jos motina arba sutuoktinis.

Tačiau žvaigždė mano, kad po kelių metų nuspręs susilaukti dar vieno vaiko. „Aš ir vyras labai norime dar vieno vaikelio. Tačiau iš pradžių reikia padirbėti, pagyventi dėl savęs, o tuomet būtinai planuosime antro mažylio atėjimą!“, - „Sobesednik“ žurnalistams pasakojo Lena.

L. Katinos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)