31-erių metų aktorė prasitarė būgštavusi, kad dėl bičiulystės su princu Harry jai visam gyvenimui bus užklijuota viliokės etiketė, tačiau dabar moteris džiaugiasi sugebėjusi pasukti sau priimtinu gyvenimo keliu ir išsikovoti vietą po saule, rašo „Daily Mail“.

„Baimė suklysti, baimė būti atstumtai, baimė nesugebėti padaryti visko kaip reikia, baimė pasirodyti netobulai... Manau, kaip tik tai sulaikydavo mane įvairiose gyvenimo situacijose“, – sakė aktorė per interviu „The Daily Telegraph“.

C. Bonas taip pat paminėjo, kad po išsiskyrimo su kavalieriumi, kurio gyslomis teka karališkasis kraujas, ji ėmė kur kas geriau suvokti, ko iš tiesų nori iš gyvenimo.

„Tiesiog manau, kad stipriau pajutau visa ko prasmę ir ėmiau geriau suprasti, ko noriu, o ko – ne“, – sakė ji.

Kai judviejų su princu Harry keliai išsiskyrė, šviesiaplaukei gražuolei teko nemenkai padirbėti, kad įrodytų visuomenei, jog sugeba šį tą daugiau nei vien tik skleisti žavesio kerus.

„Galiu prisipažinti, kad labai intensyviai dirbau, tačiau man patinka tai, ką darau, be to, viliuosi, kad dabartine savo veikla įrodžiau, ko galiu pasiekti, ir leidau suprasti, ko siekiu“, – sakė S. Bonas užsimindama apie savo indėlį kuriant televizijos serialą „White House Farm“.

Už vaidmenį tikrais faktais paremtame seriale C. Bonas sulaukė ypač teigiamų įvertinimų.

Cressida Bonas/ Foto: Vida Press

Šizofrenija sergančią Sheila Caffell (britų serijinio žudiko Jeremy Bamberio seserį) įkūnijusi gražuolė filme beveik neatpažįstama.

Kelių serijų dramoje pasakojama kraupi žudynių istorija, supurčiusi ramų Esekso grafystės kaimelio gyvenimą 1985 metais.

Galima priminti, kad su dabartiniu Sasekso kunigaikščiu C. Bonas suartėjo 2012 metais. Juodu supažindino ilgametė aktorės draugė princesė Eugenie.

Pora bičiuliavosi net trejetą metų, tačiau 2014-ųjų pabaigoje nutarė skirtis. Vardijant tokio sprendimo priežastis buvo minimas C. Bonas nesugebėjimas susidoroti su didžiuliu dėmesiu, kurio sulaukė, kai jos gyvenime atsirado daugiau viešumo, ir noras savarankiškai kopti karjeros laiptais.

Praėjus porai metų princas Harry susipažino su Meghan Markle, o 2018-aisiais ją vedė. Po metų jiedu džiaugėsi gimusiu kūdikiu – sūnumi Archie.

C. Bonas asmeniniai santykiai taip pat susiklostė kuo puikiausiai: moteris jaučiasi laiminga su nauju išrinktuoju – jau kitu Harry.

Pernai rugpjūtį aktorė pranešė apie įvykusias sužadėtuves. Sekmadienį, kalbėdama su „The Daily Telegraph“, ji nurodė, kad dėl koronaviruso sukeltos pandemijos vestuves teko atidėti.

Cressida Bonas su mylimuoju  Harry Wentworth-Stanley
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)