Iš Kento likusi ryškiais įvaizdžiais garsėjanti dizainerė, gerai žinoma dėl rožinių plaukų šukuosenos, rūpinosi ne tik princesės Dianos, net ir tokių žvaigždžių kaip Shirley Bassey ir Nicole Richie garderobu.

Per interviu „The Observer“ Z. Rhodes prisiminė, kad „labai labai labai drovi“ princesė Diana buvo tiesiog svajonių klientė.

Dizainerė prisimena ir didžiulį spaudimą, kurį juto ne tik princesė, bet ir visi jos aplinkos žmonės: „Sukūriau jai susiaučiamą suknelę. Ji norėjo būti tikra, kad ji neprasiskirs ir nenukris, kad lipant iš automobilio per daug nepasirodys jos kojos, nes „juk negaliu būti tikra, kaip atrodys, kai lipsiu iš automobilio, juk visi tik ir laukia, kad mane parodytų netinkamu kampu“.

Aštuoniasdešimtmetė mados kūrėja prisipažino, kad dabartinė jos svajonė – dirbti su 38 metų Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton.

Nuo tada, kai 1967 metais Londone atidarė savo pirmąją parduotuvę, Z. Rhodes išgarsėjo drąsa aprangoje naudoti ryškias spalvas ir žaismingus raštus. Per interviu dizainerė atskleidė, kad per karantiną išgirsta vėžio diagnozė privertė „suimti gyvenimą į rankas“: ji nedelsdama nė minutės parašė testamentą ir į jį įtraukė oficialų atsisakymą ją reanimuoti“.

Moteris atskleidė, kad vieną dieną ji gulėjo ant kilimo savo apartamentuose ir suprato, kad, nors nieko neturėjo burnoje, pilve jaučia sunkumą. Gydytojai netruko išsiaiškinti, kad pilnumo jausmą sukuria auglys. Buvo paskirta chemoterapija ir imunoterapija, kuri jai tai taikoma ir po šiai dienai.
Dizainerė sako, kad diagnozė ją paskatino sutvarkyti visus reikalus, įskaitant ir sprendimą į vieną dieną sudėti visus savo darbų eskizus, o gautą knygą ji dabar vadina „savąja biblija“.

Dar anksčiau garbaus amžiaus mados kūrėja atskleidė, kad niekada viešumoje nesirodo be makiažo, net ir eidama miegoti jo nenusivalo.

„My Wardrobe Malfunction“ vedėjai Susannah Constantine dizainerė yra sakiusi: „Niekada neinu iš namų be makiažo. Net ir miegoti einu su makiažu. Rytais veidą nusivaliau ir vėl kruopščiai pasidarau makiažą“. Kalbėdamas apie savo dabartinę išvaizdą pridūrė: „Šiuo metu turiu tokius improvizuotus rudus antakius. Tiesą sakant, normalių antakių neturiu nuo XX amžiaus septinto dešimtmečio, nes juos išsiroviau iki paskutinio plaukelio. Esu išbandžiusi daugybė įvaizdžių ir stilių, labai ryškiai dažydavausi, tą darau ir dabar“.

Kadangi dėl karantino Jungtinėje Karalystėje neveikia grožio salonai, Z. Rhodes rožine plaukų spalva pasirūpina savarankiškai.

Z. Rhodes prisipažįsta: „Plaukus dažau pati namuose. Pirmiausia juos balinu, o tada dažau. Kai spalva pernelyg papilkėja, negaliu pakęsti tokio vaizdo. Pas kirpėją dabar nepateksi, tad tenka gražintis pačiai. Mano kirpėja, pamačiusi, kokios būklės mano šukuosena, tikriausiai gautų širdies smūgį. Namie turiu sukaupusi nemenkas rožinių dažų „Pinkissimo“ atsargas. Maišau ciklameno spalvą ir „Pinkissimo“. Miegu su siaubinga plastikine kauke, o ryte ją nusiimu. Jeigu tik pasirodo žili plaukai, tenka pasiraitoti rankoves“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)