24 metų gražuolė, kuri „Mis Ispanija“ buvo karūnuota 2008 ir 2013 metais, apie savo orientaciją gerbėjams prisipažino praėjusią savaitę, internete paskelbusi nuotrauką, kurioje ji lovoje įsiamžinusi su savo mergina, didžėja Vanesa Cortes. Prie tos nuotraukos, kuri sulaukė 7,2 tūkst. „patinka“, ji prirašė: „Romeo ir Džiuljeta“.

Vėliau P.Yurena Rodriguez teisino sprendimą viešai prabilti apie savo seksualumą ir ispanų laikraščiui „La Opinion de Tenerife“ sakė: „Nesigailiu to, ką padariau, nes labai džiaugiuosi tuo, kas su manimi vyksta.“

Ji taip pat kreipėsi į savo sekėjus „Instagram“ ir išreiškė dėkingumą už jų paramą parašydama: „Ačiū visiems už jūsų komentarus.“

Šios naujienos pasirodė metai po to, kai P.Yurena Rodriguez pelnė antrą vietą konkurse „Mis VisataMaskvoje Rusijoje, kurios vyriausybės pareigūnai buvo kritikuojami dėl prieštaringai vertinamo įstatymo prieš gėjus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)