Pasak „Radar Online“, 55 metų aktorė po švenčių vėl atsidūrė „Cliffside Malibu“ reabilitacijos centre dėl priklausomybės nuo alkoholio ir receptinių vaistų. Vėliau žurnalui „People“ išplatintame pareiškime aktorė pareiškė: „Jaučiuosi puikiai ir imuosi priemonių praturtinti ir pagerinti savo gyvenimą“.

„Šiuo metu mėginu surišti tam tikrus palaidus galus, susijusius su keliomis problemomis, kad galėčiau visa jėga žengti į 2017-uosius metus“, – teigė aktorė.

Šaltinis minėtame reabilitacijos centre „Radar Online“ sakė, kad H. Locklear „buvo girta, prisigėrusi vaistų, verkė ir rėkė“, kai ji buvo atvežta į „Cliffside Malibu“ reabilitacijos centrą. „Jai reikėjo pagalbos, nes ji atrodė tikrai sumautai!“ – sakė šaltinis.

Centro darbuotojai iš karto ėmėsi detoksikavimo priemonių.

Kartu su buvusiu vyru Richie Sambora devyniolikmetę dukrą Avą turinti aktorė jau ne kartą turėjo bėdų dėl piktnaudžiavimo vaistais ir alkoholiu.

2008 metų birželio 24 d. jos agentas patvirtino, kad ji buvo gydoma Arizonoje esančioje klinikoje dėl psichologinių problemų, įskaitant nerimą ir depresiją, bei alkoholio ir vaistų. Po keturių savaičių ji grįžo namo.

Vėliau tais metais aktorė buvo sulaikyta prie vairo apsvaigusi nuo receptinių vaistų.

2010 metais H. Locklear vėl atsidūrė reabilitacijos klinikoje.

2012 metų sausį aktorės sesuo paskambino 911 ir pranešė, kad H. Locklear gali grėsti pavojus, nes ji išgėrė potencialiai mirtiną kiekį receptinių vaistų ir vartojo alkoholio. Aktorė buvo nugabenta į ligoninę.
Pernai vasarą aktorė prie savo namų buvo pastebėta atrodanti itin pavargusi ir rūškana. Ant jos nosies buvo matyti įbrėžimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)