70-ies metų įžymybė, pasinaudodama „Instagram“, paviešino Vladimirui Putinui skirtą pasiūlymą praleisti su ja aistringą naktį mainais į karo veiksmų nutraukimą Ukrainoje.

Rusijos pajėgos į Ukrainą įžengė vasario 24-ąją. Deja, kiekvienas bandymas susėsti prie taikos derybų stalo pasibaigia be rezultatų, primenama portale italianpost.news.

Vis dėlto Cicciolina, kurią pavyksta prisiminti ne tik kaip pornožvaigždę, vulgarių dainų atlikėją ir buvusią amerikiečių menininko Jeffo Koonso žmoną, bet ir kaip Italijos parlamente posėdžiavusią politikę, nori tikėti, kad jos pasiūlymas galėtų taip sugundyti Rusijos prezidentą, kad jis sutiktų nutraukti karą.

„Mainais į taiką pasiūliau V. Putinui ištisą naktį sekso. Vis dar laukiu atsakymo“, – sako Cicciolina.

Vengrų kilmės italė, kurios tikrasis vardas Ilona Staller, štai tokį savo gestą vadina asmenine iniciatyva, kurios tikslas – sustabdyti karą tarp Rusijos ir Ukrainos.

„Jei V. Putinas užsiėmęs, galėtų atsakyti jo atstovas spaudai. Kai vyko karas Irake, su manimi susisiekė Irako ambasada ir pasiteiravo, kaip ketinu realizuoti savo pasiūlymą, – kalbėjo Cicciolina per „Radio1“ transliuojamos laidos eteryje. – Reikalas su Saddamu Husseinu taip ir neišdegė… Jei V. Putinas pasiūlymą priimtų ir pasirašytų taikos sutartį, būtų tiesiog šaunu.“

Cicciolina prisiminė laikus, kai, dar gyvendama Vengrijoje, šnipinėjo ir teikė informaciją šalies vyriausybinėms tarnyboms.

„Būti šnipe – menki juokai. Dirbau padavėja viešbutyje ir turėdavau išsiaiškinti, kodėl užsieniečiai atvažiuoja į Vengriją. Nebuvo lengva… Jei tekdavo su kuo nors papietauti, pasikalbėti būdavo kur kas lengviau. Praėjo jau daug metų. Pavyko užsidirbti pinigų, tačiau nepraturtėjau. Sykį mėgino mane susekti. Tai suprasti buvo nesunku. Tada ir supratau, kad geriau viską baigti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)