Negana to, B. Brownas pasakoja apie mirusios dainininkės narkotikų priklausomybę ir kaip jis bandė apsaugoti jųdviejų dukterį Bobbi Kristiną nuo tragiškos lemties.

"Mes buvome susituokę 14 metų, tad kalbėdavomės ir apie tai, kas į viešumą nepakliūdavo. Žinojau apie Whitney santykius", - interviu sakė B. Brownas.

W. Houston ir R. Crawford susipažino būdamos paauglės, vėliau Robyn kelerius metus dirbo atlikėjos asistente. Tuomet ir ėmė sklandyti kalbos apie jųdviejų romaną.

"Aš nuoširdžiai tikiu, kad jei Whitney būtų nepabijojusi priimti Robyn į savo gyvenimą, ji vis dar būtų gyva", - sako B. Brownas ir atskleidė, jog W. Houston mama niekad nebūtų pritarusi homoseksualiems dukters santykiams.

W. Houston mirė 2012 metais, kuomet dainininkė buvo rasta be gyvybės ženklų vieno viešbučio vonioje. Vėliau paaiškėjo, jog ji perdozavo narkotikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)