33 metų Yfke Sturm yra ištikta komos. Jai skilo kaukolė ir buvo sužalotas stuburas, kai per atostogas Italijoje netoli Iskijos salos per pramogas ant vandens susidūrė su kitu žmogumi, rašo mirro.co.uk.
Vos praėjusį mėnesį Londone gyvenantis modelis susilaukė pirmagimio Alexanderio.

Yfke praėjusią savaitę plaukiojo motorine banglente, bet įkrito į vandenį ir bandė plaukti į krantą. Tuo metu ant jos užlėkė kitas banglentininkas.

Sraigtasparniu ji buvo nuskraidinta į ligoninę Neapolyje, kur ją gydo specialistai.

Šviesiaplaukę gražuolę labiausiai išgarsino darbas su „Calvin Klein“, „Marc Jacobs“, „Chanel“ ir kitais garsiais madų prekės ženklais.

Jei modelis išgyvens, manoma, kad ji visam laikui liks suparalyžiuota.

Praėjusį mėnesį Yfke paskelbė savo naujagimio sūnaus nuotrauką ir šalia jos parašė: „Žodžiais neįmanoma apsakyti, kaip džiaugiamės mūsų sūnaus Alexanderio atėjimu į šį pasaulį!!“.
Manoma, kad sūnaus ji susilaukė su savo vaikinu prancūzu – 24 metų modeliu Constance`u Jablonski. Prieš tai trejus metus ji buvo ištekėjusi už verslininko ImadoIzemrane`o.

Yfke gimė Nyderlandų Flevolando provincijoje ir 1997 metais buvo pastebėta vienos modelio agentūros.
Modelio karjerą ji pradėjo sulaukusi vos 15 metų, kai laimėjo tarptautinį modelių konkursą „Elite Model Look“.

Ji taip pat padarė karjerą televizijoje, kur vedė laidą „Holland's Next Top Model“.

Yfke Sturm
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)