„Aš guliu ant lovos su per trumpais, itin aptemptais marškinėliais. Mane akina fotoaparato blykstės. Aš demonstruoju tą viliojantį gražuolės žvilgsnį, dėka kurio tapau žinoma“, - rašo modelis. Kylie taip pat atskleidė, kad fotografas jos prašydavo pasikelti marškinėlius taip, kad ji atrodytų lyg būtų be apatinio trikotažo.

Tuomet Kylie tikino supratusi, kur pateko: „Man mokėjo už tai, kad aš nusirengčiau ir gundančiomis pozomis viliočiau vyrus. Man mokėjo ne už drabužių demonstravimą. Aš jaučiausi kaip mėsos gabalas.“

Kylie atsisakė milijonų vertės kontrakto ir išvyko ramiai gyventi į gimtąją Montaną, kur sukūrė šeimą. Tačiau moteris nusprendė savo patirtimi pasidalinti knygoje, kurios ištraukas publikavo „New York Post“.

„Victoria's Secret“ kompanijos atstovai akimirksniu sureagavo į K. Bisutti kalbas apie darbą jų kompanijoje. Atstovai teigė, kad mergina niekuomet nebuvo „Victoria's Secret“ angelas ir visa, ką ji aprašė knygoje, yra sugalvota. Gražuolei buvo suteikta galimybė įsiamžinti vienoje reklaminiam katalogui skirtoje fotosesijoje ir sudalyvauti kasmetiniame apatinio trikotažo pristatymo šou vien todėl, kad ji laimėjo konkursą. Atstovai taip pat tvirtino, kad modelis prašė darbo jų kompanijoje, tačiau nebuvo priimta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)