Iš Arizonos valstijos kilęs Troy Casey savo šlapimą geria ir juo įtrina odą pastaruosius 17-a metų. Jis netgi laikosi savaitinių šlapimo dietų ir daro pastovėjusio šlapimo klizmas, praneša dailymail.co.uk.

Kadaise tokių garsių mados namų kaip „Versace“ drabužius demonstravęs T. Casey tapo gyvenimo treneriu ir hileriu. „Urinoterapija yra labai senas gydymo metodas, bet apie jį paprasčiausiai nedaug kalbama. Žmogaus šlapime yra gausu amino rūgščių, kamieninių ląstelių ir antikūnų“, – paaiškino jis.

„Savo šlapimą geriu kiekvieną rytą. Nuo ko susirgai, tuo ir gydykis! Jausmas nuostabus, – sakė T. Casey. – Pastovėjęs šlapimas – tikras jaunystės eliksyras, o pastovėjusio šlapimo klizmos yra vienas iš būdų džiaugtis plokščiu pilvu.“

„Man 55-eri. Dauguma panašaus amžiaus sulaukusių žmonių taip gerai neatrodo ir nesijaučia. Niekas nepaneigs, kad mano kūnas yra raumeningas. Labai rūpinuosi savo sveikata ir taikau natūralius gydymo metodus, – tęsė jis. – Žmonės turėtų nerimauti dėl kemšamo nesveiko maisto ir vartojamų vaistų. Kodėl savo šlapimo gėrimas jiems skamba taip baisiai?“

Sveikos gyvensenos knygą „Ripped at 50: A Journey to Self Love“ parašęs amerikietis prisipažino, kad ne visada taip kruopščiai prižiūrėjo savo kūną.

„Kai įžengęs į trečiąją dešimtį pradėjau dirbti modeliu, mėgavausi prabangiu gyvenimu, šėlau vakarėliuose Milane, Niujorke ir Londone ir nesirūpinau savimi. Mano kūnas išpampdavo nuo sulaikyto vandens“, – nurodė jis.

„Kartais būdavau toks išpurtęs, kad agentai liepdavo tą dieną nedalyvauti „Vogue“ ar „Armani“ fotosesijoje. Sveikatos problemos pradėjo kenkti gyvenimui, todėl ėmiau domėtis mityba, taikyti tokią praktiką kaip žolelių medicina ir badavimas bei stengiausi valgyti sveiką maistą, – pasakojo buvęs modelis. – Neilgai trukus pažvelgęs į veidrodį pamačiau rezultatus. Jie paskatino dar labiau gilintis į senovinius natūralius gydymo metodus ir iš esmės suprasti, kas yra sveikata.“

Anot T. Casey, urinoterapija jis susidomėjo 2004-aisiais. Pirmą kartą savo šlapimo išgėrė ilgos kelionės automobiliu metu, kai nenorėjo sustoti ir atlikti gamtinį reikalą. „Buvau skaitęs apie šlapimo naudą ajurvedos tekstuose. Jausmas, apėmęs išgėrus savo šlapimo, patvirtino perskaitytą informaciją“, – pažymėjo sveikuolis.

„Pirmą kartą savo šlapimo paragavau važiuodamas automobiliu iš San Fransisko į Los Andželą. Tai ilga, penkių valandų trukmės kelionė. Nenorėjau sustoti – nusišlapinau į puodelį ir išgėriau. Iš karto supratau, kad nieko čia tokio, svarbiausia įveikti psichologinį barjerą, – samprotavo vyras. – Poveikis buvo subtilus, bet žaibiškas. Pajutau lengvą svaigulį. Intuicija sakė, kad viskas gerai. Nuo tada jau kuris laikas su pertraukomis geriu savo šlapimą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)