52 metų Devin Devasquez žurnalui „People“ pasakojo, kad buvo „absoliučiai įsimylėjusi“ Prince`ą, su kuriuo 1985 metais susitikinėjo šešis mėnesius, rašo dailymail.co.uk.

Ji teigė, kad su Prince`u susipažino po to, kai vienas jo komandos narys parodė dainininkui jos fotografiją ir jis pakvietė ją atvykti į jo koncertą Čikagoje 1984 metų gruodį.

D. Devasquez, kuri 1985 ir 1986 metais buvo pasirodžiusi ant „Playboy“ viršelio, sakė, kad Prince`as buvo „mažas, bet labai seksualus ir žavus vyrukas“.

„Per gastroles „Purple Rain“ jis skraidindavosi mane į visus koncertus po visą šalį“, - žurnalui pasakojo D. Devasquez.

„Mes eidavome šokti su Sheila E. ir jo grupe. Tačiau jis visuomet prašydavo, kad niekas su manimi nekalbėtų. Jis norėjo, kad būčiau paslaptinga, ir aš tokia buvau“, - sakė ji.

Kai Prince`as užlipdavo ant scenos, jis iš karto tapdavo energingas, jautrus ir draugiškas.

Tačiau privačiame gyvenime jis būdavo drovus, pažymėjo ji.

Viešbutyje po pirmojo koncerto jiedu daug valandų kalbėjosi ir jis pakvietė ją sekančią dieną ateiti į Sheilos E. gimtadienį.

Tačiau D. Devasquez tą dieną turėjo būti Los Andžele, kur buvo numatytas susitikimas su Hugh Hefneriu, todėl turėjo išvykti.

„Kai atvykau į „Playboy“ vilą, manęs laukė raštelis, kad man norėtų paskambinti Prince`as“, - teigė moteris.

Jie kelis kartus ilgai kalbėjosi telefonu ir Prince`as pakvietė ją atskristi į jo 1985 metų naujametinį koncertą Teksase.

Užkulisuose ji stebėjo, kaip jis darosi makiažą. Jis taip pat padovanojo jai vieną iš savo „Purple Rain“ turo kostiumų.

Jų romanas nutrūko 1985 metų vasarą.

„Jis gerbė mane ir mūsų santykius. Jis taip žinojo, kad esu senamadiška... ir kad nebūsiu viena iš jo merginų“, - sakė ji „People“.

57 metų Prince`as praėjusią savaitę mirė savo garsiuosiuose namuose ir įrašų studijos komplekse Paisley Parke Mineapolio priemiestyje.

Jo mirties priežastis neskelbiama. Praėjusį penktadienį buvo atlikta žvaigždės palaikų autopsija, tačiau rezultatai, kaip manoma, bus paviešinti tik po kelių savaičių.

Praėjusį trečiadienį vienas teisėjas Minesotoje paskyrė specialųjį administratorių, kuris tvarkys velionio dainininko palikimą, nes jis, kaip manoma, mirė nepalikęs testamento.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)