Jis tvirtina, kad nuo skambučio Meghan Markle, su kuria drauge vaidino seriale „Suits“ („Kostiumuotieji“), jį sulaiko „paprasčiausia baimė“.

JAV draminiame seriale aktorius vaidino Sasekso kunigaikštienės susižavėjimo objektą. Tačiau po to, kai 2018-ųjų gegužę sudalyvavo jos vedybų su princu Harry šventėje, P. J. Adamsas su Meghan bendravo nedaug, rašo people.com.

„Jei atvirai, man regis, baiminuosi. Nesivaržau pačiupti telefoną ir bet kurią akimirką jai paskambinti, tačiau nežinau, ką galėčiau pasakyti“, – „Radio Times“ aiškino aktorius.

P. J. Adamsas pasakojo, kad gimus Meghan ir Harry sūnui Archie, kuriam dabar yra vieneri, o jam su Troian Bellisario susilaukus dukters, buvę kolegos palaikė ryšį.

„Kai gimė mūsų vaikai, apsikeitėme dovanomis ir susirašinėjome, bet, man rodos, dabar aš kiek baiminuosi. Manau, tai paprasčiausia baimė. Ko gero, mane baugina mintis, kad tam, jog mudviejų pokalbis įvyktų, tektų įveikti kažkokias tarp mūsų išdygusias sienas“, – dėstė aktorius.

Kai 2019-ųjų gegužę gimė Archie, P. J. Adamsas išreiškė džiaugsmą dėl savo kolegės.

„Ką tik sužinojau, kad pasaulis pasunkėjo 3,26 kg. Siunčiu šilčiausius linkėjimus mažyliui ir jo tėvams. Aš jau prieš septynis mėnesius patyriau, kaip tėvystė pakeičia gyvenimą. Nepaprastai džiaugiuosi, kad Meghan ir Harry taip pat žengia į šį nuotykį. #playdatesoon („#laukiažaidimųsusitikimas“)“, – tuomet „Twitter“ rašė aktorius.

P. J. Adamsas pridūrė, kad jam sunku stebėti žiniasklaidos spaudimą Meghan, kurį ji patiria nuo to laiko, kai pasitraukė iš serialo „Kostiumuotieji“ filmavimo aikštelės ir ištekėjo už princo Harry.

„Žinant, kas dedasi Meghan sieloje ir kokia ji yra geraširdė, sunku ramiai stebėti tokius dalykus, nes nori, kad tavo draugus paliktų ramybėje ir jie galėtų kurti savo laimę“, – kalbėjo P. J. Adamsas.

39-erių aktorius apie savo santykius su taip pat 39-erių Meghan neseniai kalbėjosi su „Access Hollywood“. Jis teigė esantis labai „laimingas, jog ji yra netoliese“, kai M. Markle šiemet su šeima persikėlė į Kaliforniją.

Aktorius taip pat gyrė buvusios kolegės pastangas, kai ši ragino amerikiečius balsuoti 2020 m. prezidento rinkimuose.

„Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad ji imasi iniciatyvos ir daro viską, ką gali, jog prisidėtų prie lapkritį vyksiančių rinkimų aktyvumo. Pasiilgstu savo bičiulės, bet džiaugiuosi, kad viskas jai einasi puikiai“, – pridūrė P. J. Adamsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)