Spalį aktorius pareiškė planuojantis „kiek atsipūsti ir rinktis celibato kelią“ bei pažadėjo pabandyti „būti geriausiu tėvu, koks tik gali būti, bei geriausiu verslininku, koks tik gali būti“.

Antradienį pokalbių laidoje 41 metų garsus vyras paaiškino, kad sau duoto celibato įžado nesulaužė. Pirmadienį jis oficialiai patvirtino, jog kartu su modeliu Bre Tiesi laukiasi mažylio, ir pridūrė, kad sprendimą nesimylėti priėmė būtent po žinios apie šį nėštumą.

„Mano terapeutas buvo vienas iš tų, kurie patarė išbandyti celibatą, o tokio pasiūlymo sulaukiau pasidalinęs žinia, jog Bre laukiasi. Tai pagrindinė priežastis, kodėl tada leidausi į susilaikymo kelionę. Visiems, kurie čia sako, kad nesilaikiau celibato, galiu patvirtinti, kad tikrai laikiausi“, – laidoje atviravo komikas.


N. Cannonas atskleidė, jog, sužinojęs, kad pakeliui dar vienas vaikas, jis nežinojo, ką daryti, ir bandė bet kokia kaina susivokti, kas dedasi jo gyvenime.

„Jutau, kad praradau situacijos kontrolę. Pasakysiu nuoširdžiai: celibatas man padėjo sugrįžti į save, suimti save į rankas ir įveikti pasimetimo krizę“, – pridūrė garsus vyras.

Nepaisant tokios pozityvios patirties, N. Cannonas laidoje prisipažino, jog dabar celibato nebesilaiko ir pridūrė, kad „beveik išlaukė iki Naujųjų“, ką ir buvo sugalvojęs.

N. Cannonas ir trisdešimtmetė B. Tiesi surengė kūdikio lyties atskleidimo vakarėlį, kurio metu sužinojo, kad šiais metais sūpuos sūnų.

Laidoje komikas pareiškė, kad šiuo metu jaučiasi labai gerai ir prabilo apie begalinę meilę, kurią jaučia visiems savo vaikams.

Vaikas, kurį jam pagimdys B. Tiesi, N. Cannonui jau aštuntas. Laidos „Nick Cannon Showhost“ vedėjas jau augina dešimtmečius dvynius Moroccan ir Monroe, kuriuos jam pagimdė buvusi žmona Mariah Carey, ketverių Golden Sagon, vienerių Powerful Queen, kurios susilaukė su Brittany Bell ir septynių mėnesių dvynius Zioną Mixodylianą ir Zillion Heir, kuriuos jam pagimdė Abby De La Rosa.

N. Cannonas turėjo vaiką ir su Alyssa Scott – sūnus Zenas mirė gruodžio 5-ąją. Praeitais metais berniukui diagnozuotas smegenų vėžys.


Komikas sako, kad daug žmonių kritikuoja jo „netradicinę šeimą“ ir keistą gyvenimo būdą, tačiau jis norįs pabrėžti, kad jam visada buvo svarbiausi jo vaikai.

„Pirmiausia esu tėvas, tai svarbiausias dalykas. Esu ne kartą jautęs didelę gėdą, daug apie tai kalbuosi su savo terapeutu. Ji kyla iš to, kad nepraleidžiu pakankamai laiko su tais, kuriuos myliu labiausiai, ypač savo vaikais, nes jų turiu tikrai daug. Be to, labai pasineriu į darbus, čia mano pabėgimas, terapija. Štai kaip sprendžiu problemas. Turiu kelis darbus, kinas, muzika, daugybė dalykų. Save vadinu šeimos maitintoju, tik vienas dalykas nesikeičia, kad ir kiek pinigų uždirbčiau – niekaip negaliu užsidirbti daugiau laiko. Juk svarbu ne kiekybė, o kokybė. Juk galiausiai svarbus vienintelis dalykas – kokybiškas laikas, praleistas su mylimais žmonėmis, su savo šeima. Zeno gyvenimas buvo labai trumpas, bet mes turėjome daug tokio gražaus laiko. Visada sakau, kad laikas – žmonių pramanas, tačiau meilę ir energiją mums siunčia pats Dievas“, – sako komikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją