Jos pirmasis sutuoktinis Ojani Noa per daug nelenda į viešumą, ypač po audringų skyrybų 1998-aisiais. Visgi po B. Afflecko ir J. Lopez vestuvių jis nusprendė viešai išsakyti savo nuomonę, praneša yahoo.com.

„Jai ir Benui linkiu viso ko geriausio, bet nemanau, kad jųdviejų santuoka ilgai truks. Jen patinka būti įsimylėjusiai, bet ji buvo susižadėjusi šešis kartus. Benas – ketvirtasis vyras, – neseniai pareiškė jis. – Aš buvau pirmasis, ji man sakė, kad esu jos gyvenimo meilė. Kai vestuvinę naktį gulėjome lovoje, ji patikino, kad amžinai būsime kartu.“

„Kai įsimylėjome vienas kitą, ji jau buvo žinoma, bet bendro gyvenimo metais tapo superžvaigžde. Ne vienerius metus tiesiog nenorėjau apie tai kalbėti. Paprasčiausiai troškau niekam nelįsti į akis ir gyventi savo gyvenimą. Tačiau kai ji ištekėjo už Beno, kuris yra geras vyrukas, visos emocijos sugrįžo.“

„Daily Mail“ duoto interviu metu jis išsamiai papasakojo apie jųdviejų santykius, įskaitant pirmąją romantišką naktį ir skandalingąjį pokalbį su Oprah Winfrey.

Asmeniniu treneriu dirbantis vyras su J. Lopez susipažino 1996 m., o po metų jie tapo vyru ir žmona. Deja, dėl ją užgriuvusios didžiulės sėkmės ir atšalusių santykių pora išsiskyrė 1998-aisiais.

2001–2003 m. J. Lopez buvo ištekėjusi už Criso Juddo, 2004–2014-aisiais – už Marco Anthony, o visai neseniai sumainė žiedus su B. Afflecku.

Dainininkė ir Holivudo aktorius susipažino 2002 m. filmo „Džiglis“ („Gigli“) filmavimo aikštelėje. Netrukus užsimezgė romanas. Juodu susižadėjo tų pačių metų lapkričio mėnesį, bet galiausiai vestuves atšaukė ir išsiskyrė. Vis dėlto 2021-aisiais jųdviejų keliai vėl susiėjo ir šių metų balandžio mėnesį garsenybės susižadėjo antrą kartą, o po trijų mėnesių, liepą, Las Vegase atšventė vestuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją