Šaltiniai autoriui Valentinui Lowui, parašiusiam knygą „Dvariškiai: slapta karūnos galia“ (ang. Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown) sakė, kad tokį epitetą Sasekso hercogienei sugalvojo rūmų personalas. Apie tai skelbiama „The Sun“ straipsnyje, kuriame cituojamos ištraukos iš skandalingosios knygos.

Knygoje išsamiai aprašomas neva bjaurus Meghan ir vyro, princo Harry, elgesys. Pora 2020-aisiais oficialiai atsisakė savo karališkųjų pareigų.

„Visi žinojo, kad karališkieji rūmai bus vertinami pagal tai, kiek laiminga ar nelaiminga ji bus. Rūmų klaida buvo įsivaizduoti, kad ji nori būti laiminga. Ji iš tikrųjų troško būti atstumta, nes nuo pat pirmos dienos buvo apsėsta šio naratyvo“, – tikina buvęs darbuotojas.

Darbuotojai taip pat tvirtina, kad Sasekso hercogų pora juos „apmulkino.“

„New York Post“ jau anksčiau skelbė, kad Meghan apie sutartį su „Netflix“ platforma pradėjo kalbėti dar 2018 metais, tebebūdama dirbančia karališkosios šeimos nare. Nors princas Harry vėliau tikino, kad su žmona apie bendradarbiavimą su internetine filmų ir serialų platforma negalvojo, kol dar nebuvo atsisakę savo karališkųjų pareigų.

Knygoje taip pat rašoma, kad daliai darbuotojų patarnauti hercogų porai buvo taip sunku, kad šie save ėmė vadinti „Sasekso išgyvenusiųjų klubu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)