„Labai liūdna, bet po ilgos ligos mirė mūsų mylimas Davidas (Crozas) Crosby, – pareiškime nurodė ji. – Su juo buvo jo žmona ir sielos draugė Jan bei sūnus Django. Nors jo nebėra su mumis, jo žmogiškumas ir kilni siela toliau mus įkvėps ir bus tarytum kelrodė žvaigždė.“

„Jo palikimas išliks legendinėje muzikoje. Linkiu taikos, meilės ir harmonijos visiems, kurie pažinojo Davidą ir kuriuos teigiamai paveikė jo kūryba. Labai jo ilgėsimės, – tęsė J. Dance. – Šiuo metu pagarbiai ir maloniai prašome privatumo, nes gedime ir bandome susitaikyti su didžiule netektimi. Ačiū už meilę ir maldas.“

1964–1697 m. B. Crosby dainavo ir grojo gitara grupėje „The Byrds“ (kartu su Gene’u Clarku, Chrisu Hillmanu ir Michaeliu Clarke’u). Los Andžele įsikūrusi folkroko grupė išgarsėjo tokiais hitais kaip „Turn! Turn! Turn!“ ir „Mr. Tambourine Man“.

Vėliau jis įkūrė trio „Crosby, Stills & Nash“ su Grahamu Nashu ir Stephenu Stillsu. 1969 m. išleistas debiutinis albumas tapo multiplatininiu. Jame buvo tokie hitai kaip „Suite: Judy Blue Eyes“ ir „Marakesh Express“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją