„Vakar vakare gavau skambutį, kurio nelaukia nė vienas tėvas“, – tokiais žodžiais savo žinutę, paskelbtą prie nespalvotos Jordan nuotraukos, pradėjo Jessica, informuoja people.com.

„Mano mylimoji vyriausioji dukra Jordan mirė. Jai tebuvo 26-eri, – tęsė moteris. – Mūsų širdys plyšta iš skausmo. Tėvai neturėtų laidoti savo vaikų.“

„Pasimelskite už siaubingos tragedijos ištiktą mano šeimą, – pridūrė Jessica. – Taip pat paprašysiu gerbti mūsų privatumą šiuo sunkiu metu. Mus palaiko vaikai, anūkė Lyla ir giminaičiai.“


Merilando valstijoje mirusios Jordan mirties priežastis dar nenustatyta.

2014 m. ji dalyvavo MTV realybės šou „16 and Pregnant“ („16-os ir nėščia“) kartu su savo tuometiniu vaikinu Dereku Tayloru, su kuriuo vėliau išsiskyrė. Filmuodamasi „16 and Pregnant“, Jordan niekaip negalėjo susirasti darbo, be to, buvo išvaryta iš namų – jos šeima išsižadėjo nėščios paauglės, nes nepritarė draugystei su D. Tayloru.


Merginos vargai nesibaigė ir pagimdžius dukrelę Evie, galiausiai 2015-aisiais ji suteikė laikinosios globos teises D. Tayloro mamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)