Savaitgalį Las Vegase vykusiame „iHeartRadio Music Festival“ festivalyje dainininkė pasirodė plaukus padabinusi ryškiai žalios, mėlynos ir itin intensyvios rožinės spalvos sruogelėmis. Atrodo, jog „Mano mažojo ponio“ personažų įkvėptas įvaizdis jai taip patiko, jog žvaigždė nusprendė juo pasidžiaugti ilgiau ir tokia šukuosena pasirodė ir pirmadienį.

Britney Spears ir Ryanas Seacrestas

Rėksmingu ir drąsiu įvaizdžiu garsėja kita muzikinio šou „X Factor“ teisėja Demi Lovato. Pati B. Spears iki šiol žavėjo įprastu ir nuosaikiu stiliumi – jos skiriamuoju ženklu tapusia šviesių plaukų šukuosena.

Todėl visai nenuostabu, jog tokie šukuosenos pokyčiai nustebino ne vieną. Reikia pripažinti, jog dainininkę derėtų pagirti už pastangas išbandyti ką nors nauja.

D. Lovato naujasis B. Spears stilius neabejotinai patiktų. Sklando gandai, kad dar vienas laidos teisėjas – aštrialiežuvis Simonas Cowellas – pareikalavo, kad B. Spears peržiūrėtų savo drabužių spintą. Telieka tik spėlioti, kaip jis įvertins naująją kolegės šukuoseną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)