Labiausiai tikėtina, kad vylingų merginų žvilgsnių objektu ir gilių atodūsių kaltininku taps Brunėjaus princas Abdulas Mateenas. Panašu, kad šio 25-erių metų jaunikaičio „Instagram“ paskyra, kurioje vis pažyra įspūdingų kadrų iš pavydėtinos karališko gyvenimo kasdienybės, jau sulaukė nemenko dėmesio.

Kaip rašo „Daily Mail“, Princas Abdulas Mateenas neabejingas sportui. Tarp jo pamėgtų sporto šakų – futbolas, polas, kovos menai, nardymas su akvalangu, slidinėjimas ir, be abejo, badmintonas. Tad nekeista, kad jaunuolis gali drąsiai demonstruoti atletišką kūną.

Tačiau jis tikrai nėra vien gražaus veido savininkas. Londono karališkajame koledže jis studijavo tarptautinę politiką, o pernai baigė tarptautinės diplomatijos magistrantūros studijas Londono universiteto Orientalistikos ir afrikanistikos studijų mokykloje.

Būdamas 18 metų jis baigė 44 savaičių kursą Sandhersto Karališkoje karo akademijoje. 2016 metų rugsėjį šiam karališkosios šeimos atstovui buvo suteiktas laikinas kapitono laipsnis Brunėjaus ginkluotosiose pajėgose.

Kalbėdamas apie akademijoje praleistą laiką, princas pripažino, kad mokymai jį privertė subręsti tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Į karališkąsias princo pareigas įeina labdaringa veikla ir atstovavimas tėvui tarptautiniuose renginiuose.

2015 metais jis lankėsi Maltoje vykusiame Tautų Sandraugos vyriausybių vadovų susitikime ir perskaitė pranešima apie terorizmą, kuriuo ragino vyriausybes išsiaiškinti pagrindines terorizmą lemiančias priežastis, taip pat skatino dalytis informacija ir patirtimi.

Princo Abdulo tėvas, Brunėjaus sultonas Hassanalas Bolkiahas, yra vienas turtingiausių pasaulio žmonių. Jo turtas vertinamas 18,7 mlrd. eurų suma.

Princo motina – antroji sultono žmona. Deja, 2003 metais santuoka iširo. Princas Abdulas yra dešimtasis iš dvylikos sultono vaikų.

Nors šeima yra neįtikėtinai turtinga, puikybės jausmas princui svetimas. Save jis apibūdina kaip „šiltą, paprastą ir linksmą“ žmogų.

Vis dėlto keletą neįprastų pomėgių princas turi: ne vienoje „Instagram“ paskelbtoje nuotraukoje jis įsiamžinęs su tigriukais.

Princas noriai dalijasi kadrais, kuriuose pozuoja su tigro ir leopardo jaunikliais. Jis net vadina save tigrų tėvu ir ne tik žaidžia su gyvūnais paplūdimyje, bet leidžia jiems įsiropšti į savo lovą.

Brunėjuje tigrai nesiveisia, todėl neaišku, iš kur jie atvežti, ir kas jų laukia, kai paaugs.

Siekiant patenkinti moteriškos auditorijos smalsumą, galima pasakyti, kad princas kol kas yra vienišas, tačiau būsima jo partnerė turės atitikti išties nemažai jau numatytų reikalavimų.
„Man patinka viskas, kas tikra. Ypač vertinu paprastumą“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)