Sklando gandai, kad, praėjus metams po tuoktuvių, Jungtinės Karalystės princesė Eugenie ir jos sutuoktinis Jackas Brooksbankas jau pasirengę gausinti savo šeimą, tačiau apie tai viešai kol kas nekalba, nes nenori nukreipti dėmesio nuo Beatrice sužadėtuvių. Apie jas visai neseniai paskelbta socialiniuose tinkluose drauge su specialia šiai progai daryta fotosesija.


Karališkosios šeimos gyvenime tinkamas laikas yra vienas svarbiausių dalykų ir taisyklė, kurios tiesiog privalu paisyti.

Eugenie privalėjo laukti, kol jai bus leista ištekėti už Jacko, nes tuo metu kaip tik turėjo vesti jos pusbrolis, Jungtinės Karalystės princas Harry.

Vėlgi dėmesį nuo Eugenie vestuvių atitraukė žinia apie Harry ir Meghan Markle laukiamą pirmagimį. Tuomet pasirodė spėlionių, jog karališkoje šeimoje atsirado nesutarimų, nors visiems aišku, kad naujienos apie kūdikio laukimą, kai visi pasaulio objektyvai nukreipti į neseniai susituokusią porą, ilgai nuslėpti neįmanoma.

Tai gali paaiškinti, kodėl žinia apie Beatrice sužadėtuves sutapo (tiksliau – greičiausiai, buvo pasirūpinta, kad sutaptų) su Harry ir M. Markle vizito Afrikoje pradžia.

Ką gi, sako, kad kerštas dažniausiai būna saldus.

Tačiau jei atidžiau pastudijuotume Britanijos karališkosios šeimos istoriją, pamatytume, jog ryškiausi ir įsimintiniausi įvykiai čia išties kruopščiai planuojami ir nenutinka „šiaip sau“. Tačiau visko nesuplanuosi, net jei ir esi karalius ar karalienė... Tai įrodė neseniai karališkąją šeimą sudrebinę įvykiai - Meghan Markle tėvo nevaldomas elgesys ir interviu spaudai, princo Andrew skandalas bei kiti panašūs atvejai.

Tad kas toliau? Ar iš tiesų mūsų artimiausiu metu laukia pranešimas apie dar labiau pagausėsiančią karališkąją šeimą? Dabar, kai žinome šią keistą britų monarchijos taisyklę, laukti naujienų bus dar įdomiau...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)