Vestuvių dieną Jensonas puošėsi prabangiu juodu smokingu, o Brittny demonstravo nepriekaištingą figūrą apsirengusi balta atlasine suknele.

Dailymail.co.uk rašo, kad Renée Zellweger ir jos antra pusė – televizijos laidų vedėjas Antas Ansteadas buvo jaunavedžių A svečių sąraše.

Dar sausio mėnesį Brittny kalbėjo apie savo „greitai vyru tapsiantį“ Jensoną ir užsiminė, kad tai, kaip jis kalba apie juodu, „moterį verčia ašaroti“.

„Instagram“ paskyroje Brittny pasidalijo nuotrauka, kurioje ji įamžinta bučiuojanti savo sužadėtinį į skruostą. Šalia nuotraukos moteris rašė: „Su gimtadieniu mano geriausias drauge! Kad ir kas nutiktų gyvenime, aš žinau, kad mes vienas kitą palaikysime.“


Dėkodama Jensono mamai Simone Lyons, kad pagimdė sūnų, Brittny tęsė: „Tai, kaip tu myli mūsų šeimą, kiekvieną kartą pagalvojusi, man byra ašaros. Ačiū, kad pagimdėte mano gyvenimo meilę.“

Modelis „Instagrame“ dalijosi ir poros atostogų nuotraukomis, vienoje jų buvo galima pamatyti įamžintus sužadėtinius, besimėgaujančius maistu nuostabiame ramios jūros fone, leidžiantis saulei.

Brittny atrodė žavingai su raudona suknele, Jensen puošėsi tamsiai mėlynais marškinėliais.

Kituose vaizduose pora matoma besimėgaujanti saulėta diena prie vandenyno.

2020 m. gruodį pora susilaukė antrojo vaiko – mergaitės, kurią pavadino Lenny Monrow.

Dalindamasi savo ir Jenson nuotraukomis su naujagime, kuriai dabar 13 mėnesių, Brittny tuo metu rašė: „Sveika atvykusi į pasaulį, Lenny Monrow Buttonas. Mama ir tėtis tave visiškai įsimylėjo.“

Pora jau augina ir sūnų Hendrixą, kurio netikėtas gimimas privertė pirmą kartą kartą atidėti savo vestuves.

2020 m. gegužę Brittny socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė, kad jų vestuvės įvyks 2021 m. vasarą, tačiau dėl pandemijos jas vėl atidėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją