„Kai sekmadieniais einame, kur labiausiai norime. Berniukai jau didesni už mane!“ – parašė Britney Spears šalia savo ir dviejų santuokoje su buvusiu vyru Kevinu Federline‘u gimusių sūnų nuotraukos.

Du vaikus auginanti B. Spears nevengia pasidalyti šeimos naujienomis socialiniuose tinkluose. Visiškai neseniai, kreipdamasi į savo gerbėjus, ji pasakė: „Niekas manęs, kaip motinos, nepriverčia pasijusti laimingesnės nei galimybė stebėti, kaip šie berniukai auga, šypsosi ir juokiasi! Jie – mano pasaulis. Mėgstu tokias dienas kaip ši, kai galime kartu palakstyti ir pažaisti.“

Pastarąją nuotrauką su sūnumis B. Spears paviešino praėjus mažiau nei savaitei po to, kai keturiasdešimtmetis K. Federline‘as įteikė teismui prašymą dėl didesnių alimentų, mokamų jam prižiūrint vaikus.

Gegužės 22 d. teismui perduotuose dokumentuose dar keturis vaikus iš santykių su kitomis moterimis turintis K. Federline‘as pabrėžė uždirbantis mažiau nei procentą tos sumos, kurią gauna B. Spears.

Jis tvirtina, kad pastaruoju metu uždirba 3 tūkst. dolerių (2,6 tūkst. eurų) per mėnesį ir dar gauna po 20 tūkst. (17,3 tūkst.) iš B. Spears, kaip alimentus. K. Federline‘as taip pat nurodo, kad B. Spears uždirba daugiau nei 34 mln. dolerių (29,4 mln. eurų) per metus.

„Manome, kad vaikų poreikiams patenkinti, kai juos prižiūri K. Federline‘as, reikia gal net triskart didesnės sumos nei ta, kurią jos šiuo metu gauna“, – pareiškė K. Federline‘o advokatas, garsenybių skyrybomis užsiimantis teisininkas Markas Vincentas Kaplanas, atsakydamas į portalo „People“ klausimą apie tai, kokio dydžio alimentus, jo manymu, B. Spears turėtų mokėti jo klientui.

B. Spears atstovas spaudai į „People“ užklausą pakomentuoti šiuos pareiškimus dar neatsakė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)