Ji neslepia, kad 23 metų mylimasis Samas Asghari ją skatina nuolatos rūpintis savo išvaizda ir neapleisti grožio. Tad prieš kurį laiką priaugusi svorio dabar ji stengiasi išlaikyti itin sportišką ir liekną kūną.

Dabar Britney namuose ne tik laksto paskui vaikus. Socialiniame tinkle „Instragram" ji paskelbė vaizdo įrašą, darytą jos namų sporto salėje.

36 metų dainininkė pademonstravo ne tik treniruotą kūną, bet ir katės lankstumą. Treniruotei ji pasirinko raudoną sportinę liemenėlę ir rožinius šortus su taškučiais. Sportui skirtą stiliaus derinį užbaigė persikinės spalvos sportiniai bateliai. Treniruotės metu dviejų vaikų mama savo garsiąsias šviesiąsias garbanas buvo susirišusi į uodegą, o akių nepamiršo paryškinti saikingu makiažu.

„Pasiruošimas vasarai prasidėjo", – savo daugiau nei 18 mln. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram" parašė B. Spears.

Gearing up for summer!!! ⭐️🎀⭐️

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) Фев 8, 2018 в 3:38 PST

Dainininkė augina du sūnus – 12 metų Prestoną ir 11 metų Jaydeną.

„Man labai patinka kardio treniruotės ir intensyvus sportas, bet perlenkti lazdos nevalia. Kelias savaites ilsėjausi ir daugiau laiko skyriau vaikams", – sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)