Pasak kito jos šeimai artimo šaltinio, po ilgo rūpinimosi tėvu Jamie‘u, kuris gydomas po storosios žarnos trūkimo, Britney reikėjo skirti laiko sau.

„Tėvo liga stipriai ją sukrėtė, – „People“ pasakojo šaltinis. – Jis vos nemirė, o prieš kelias savaites jam darė dar vieną operaciją. Jo sveikata nėra stipri. Jie labai artimi, tai didelis smūgis. Jai nieko baisaus neatsitiko – tiesiog suprato, kad reikia rūpintis savimi.“

Po labai sėkmingos praėjusios vasaros koncertinės programos „Britney: Piece of Me“ 37 m. dainininkė ruošėsi šią vasarį pasirodyti Las Vegase su nauju šou „Domination“. Tiesa, sausį ji pranešė daranti neribotą profesinę pertrauką, nes nori palaikyti tėvą.

Tada ji įkėlė seną savo nuotrauką su abiem tėvais ir parašė tviteryje: „Nė nežinau, nuo ko pradėti, nes man labai sunku. Nepasirodysiu su nauju šou „Domination“. Laukiau to šou, norėjau šiemet visus jus pamatyti, todėl dabar man labai skaudu. Kita vertus, svarbu, kad pirmoje vietoje visada būtų šeima, turėjau priimti tokį sprendimą. Prieš kelis mėnesius man tėvas atsidūrė ligoninėje ir vos nemirė. Visi džiaugiamės, kad jis liko gyvas, tačiau jo dar laukia ilgas (sveikimo) kelias.“

„Visą dėmesį ir energiją skirsiu šeimai. Mus sieja labai arimas ryšys, šiuo metu noriu palaikyti savo artimuosius, juk jie visada palaiko mane“, – rašoma „People“ gautame pranešime.

Kovą šaltinis teigė, kad B. Spears toliau daugiausia laiko skiria artimiesiems, nes jos tėvui atliko antrą storosios žarnos operaciją.

Su žmona Lynn Jamie‘is Spearsas susilaukė dar dviejų vaikų – sūnaus Bryano (41 m.) ir dukters Jamie Lynn. Britney tėvai išskyrė 2002 m., o 2010 m. susitaikė.

2008 m. Los Andželo teismo sprendimu, tėvas tapo nuolatiniu Britney reikalų patikėtiniu, taip pat – turto tvarkytoju kartu su advokatu Andrew Walletu.

Pernai Spearsai patyrė sukrėtimą – Britney sesers Jamie Lynn duktė 8 m. Maddie pateko į autoavariją ir beveik dvi dienas išgulėjo be sąmonės, paskui pasveiko.

Pastaraisiais metais B. Spears skiria laiko asmeniniam gyvenimui – susitikinėja su treneriu, modeliu 25 m. Samu Asghariu, taip pat – motinystei, muzikai, kelionėms, mėgsta pasidalinti pokštais instagrame.

2015 m. interviu „People“ B. Spears pabrėžė: „Vaikai man svarbiausi gyvenime, ir taškas.“ Sūnų Seano Presono (13 m.) ir Jaydeno Jameso (12 m.) ji susilaukė su tuometiniu vyru Kevinu Federline‘u.

Šių metų rudenį pasirodysiančiame miuzikle „Once Upon a One More Time“ skambės B. Spears muzika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)