Po pareiškimo, kad jo paties pasirodymai filmuose „sužalojo“ jo organizmą, B. Frazeris buvo užfiksuotas paplūdimyje atostogaujantis su savo trim sūnumis. Aktorius patenkintas mėgavosi Barbadoso saule su penkiolikos Griffinu, trylikos Holdenu ir vienuolikos Lelandu, kurių susilaukė su buvusia žmona Afton Smith.

Į kelionę aktorius išsirengė po interviu leidiniui „GQ“, kuriame jis prisipažino, kad filmavimo aikštelėje patirti sužalojimai pareikalavo kelių operacijų. Žurnalui jis sakė: „Tada, kai filmavausi Kinijoje trečioje „Mumijoje“ [2008 metais], mane surinkdavo tik pleistro ir ledo pagalba. Kasdien sau dariausi egzoskeletą“.

B. Frazeris buvo priverstas atlikti juosmens laminektomiją. Tai operacija, kai apatinėje nugaros dalyje sukuriama daugiau vietos stuburo kanalui. Aktorius prisipažįsta, kad vienos operacijos nepakako, tam teko po metų daryti antrą. Filmo „Šėtoniškas sandėris“ žvaigždė taip pat iškentė dalinį kelio keitimą ir balso stygų atstatymo operaciją.

Tame pačiame interviu aktorius tvirtino patyręs seksualinį priekabiavimą iš buvusio „Hollywood Foreign Press Association“ vadovo. B. Fraserio teigimu, 2003 metais Philipas Berkas „čiupo mano sėdmenis, vienas jo pirštų lietė mano tarpvietę, paskui jis pradėjo liesti aplinkui“.

Ph. Berkas paneigė kaltinimus ir pavadino juos „visišku prasimanymu“.

B. Fraseris tapo didele žvaigžde dešimtame dešimtmetyje dėl savo personažo Ricko O’Connellio „Mumijos“ trilogijoje, taip pat nusifilmavęs juostose „Džiunglių karalius“ ir „Encino žmogus“ („Encino Man“).

Dabar jis filmuojasi seriale „Pasitikėjimas“ („Trust“), kuriame pasakojama apie Johno Paulo Getty III pagrobimą. Taip pat seriale „Romanas“ („The Affair“) jis vaidino kalėjimo prižiūrėtoją Guntherį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)